Toen wij onlangs met onze heftruck goederen aan het verplaatsen waren in onze loods, hebben wij een ongelukje gehad. Wij zijn namelijk vol gas op onze stelling ingereden en deze hebben wij daardoor totaal verwoest. Dat was natuurlijk heel vervelend want dit bracht veel schade met zich mee en dus moesten wij ook flink wat kosten maken om deze schade weer te herstellen. Omdat wij niet verzekerd waren tegen dergelijke ongelukken, moesten wij het dus uit eigen zak betalen en vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een goede mogelijkheden om een gebruikte grootvakstelling te kopen. Wanneer wij namelijk ergens een gebruikte grootvakstelling konden vinden, zou dat voor ons heel veel geld schelen want een nieuw exemplaar is doorgaans erg duur. Wij hebben daarom gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een goede gebruikte grootvakstelling wilden kopen en wij hebben daarvoor op allerlei sites gekeken om te zien wat wij daar allemaal konden vinden. Wij hebben toen gezien dat er heel veel mogelijkheden waren, maar dat het helaas bijna nooit om een gebruikte grootvakstelling ging, maar dat wij altijd een nieuw exemplaar moesten kopen. Dat betekende dat wij een vermogen moesten neertellen en dat was iets wat wij niet alleen niet wilden, maar ook iets wat wij niet konden. Het is namelijk zo dat wij niet een heel ruim budget hadden voor ongelukken die schade met zich meebrachten. Vandaar dat wij dus heel goed moesten zoeken naar een adres waar wij een gebruikte grootvakstelling konden kopen. Wij hebben lang moeten zoeken, maar uiteindelijk kwamen wij dan toch terecht bij een site waar wij heel goed geholpen konden worden. Wij kwamen namelijk bij de mensen van lppetersen terecht. Deze mensen doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en dat was precies wat wij wel konden gebruiken. Wij hebben daarom ook meteen even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij ons ook aan een gebruikte grootvakstelling konden helpen. Wij kregen te horen dat dat voor hen geen enkel probleem was en dat zij voor ons de gebruikte grootvakstelling konden leveren die wij graag wilden hebben. Dat was het geluid dat wij graag wilden horen. 

Deze gebruikte grootvakstelling zochten wij

Wij hebben even gevraagd of het mogelijk was om de maten van de gebruikte grootvakstelling door te geven zodat wij konden achterhalen of de stelling in ons magazijn zou gaan passen. Wij hebben gehoord dat de maten precies goed waren en dat heeft ons dus doen besluiten om hier een gebruikte grootvakstelling te kopen. Daar hebben wij nog nooit spijt van gehad want wij maken nu iedere dag gebruik van deze ‘nieuwe’ stelling. 

Wij hebben veel geld kunnen besparen 

Wij zijn heel tevreden over het feit dat wij hier een aankoop hebben gedaan omdat:

  • Wij heel goed zijn geholpen 
  • Wij heel veel geld hebben kunnen besparen 
  • Wij een stelling konden kopen die niet van nieuw te onderscheiden is

Mocht u meer over dit bedrijf willen weten, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van deze mensen te gaan kijken. Hun adres is lppetersen.nl.