Tegenwoordig worden er steeds meer woningen gebouwd volgens eenzelfde concept. Mensen die meer te besteden hebben dan gemiddeld kiezen er vaak voor om zélf een woning te laten bouwen. Daardoor hoeven zij geen genoegen te nemen met een doorsnee rijtjeswoning. Hoewel het neerzetten van dergelijke rijtjeswoningen gunstig is voor de sociale woningbouw en mensen met een kleine portemonnee, kan het voor mensen met een groter budget aantrekkelijk zijn bijvoorbeeld hun eigen moderne villa te bouwen. Bij een moderne villa bouwen kun je denken aan een strak ontwerp, of juist een moderne woonboerderij met een rieten dak. In alle gevallen is er sprake van nieuwbouw, en kan de woning worden voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van:

  • Verwarmingsinstallaties
  • Isolatie
  • Fundering
  • Dakbedekking
  • Watertoevoer

Een ander voordeel van een moderne villa bouwen is dat u zelf bepaalt hoe deze villa eruit komt te zien en hoeveel u hiervoor wilt betalen. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een geschikt kavel, waarop u zelf mag bepalen hoe het te bouwen gebouw eruit komt te zien. Interesse in een moderne villa bouwen? Neem dan een ervaren aannemer in de arm, bijvoorbeeld een expert van Vroombouw. Kijk eens op de website van Vroombouw voor meer informatie: https://www.vroombouw.nl/moderne-villa-bouwen/.

Inspiratie voor moderne villa bouwen

Loopt u al een tijd rond met de gedachte een moderne villa te bouwen? De experts van Vroombouw kunnen uw droom realiseren. Op de website van Vroombouw ziet u bijvoorbeeld de projecten die op dit moment worden gebouwd onder supervisie van Vroombouw, en welke villa’s al zijn opgeleverd. Dit kan inspiratie zijn voor een gesprek tussen u en onze architecten. Het bouwen van een moderne villa begint immers met het maken van een ontwerp. U vertelt onze architecten welke wensen u heeft, en onze ontwerpers vertalen dit naar een tijdloos ontwerp zodat u een moderne villa kunt bouwen. Een moderne villa bouwen vergt dus geen bouwkundige expertise van uw kant, alleen een droom en een goed budget. Het budget is onderdeel van de eerste gesprekken die u voert met Vroombouw. Als er een duidelijk kader staat voor het realiseren van uw villa, kan de architect binnen deze kaders uw ideeën uit gaan werken. Samen zorgen we ervoor dat uw budget niet overschreden wordt.

Grond aankopen

Voor het mogelijk is uw moderne villa te bouwen moet u natuurlijk eerst beschikken over grond waarop de bouw gerealiseerd kan worden. Uiteraard heeft Vroombouw voldoende ervaring met dit soort processen. Het aanvragen van een bouwvergunning hoort hier bijvoorbeeld ook bij. U kunt bij Vroombouw aankloppen als u alleen al denkt aan het bouwen van een moderne villa. Stap voor stap begeleiden wij u naar uw woning. Een moderne villa bouwen is ook voor u binnen handbereik. Het traject dat u met ons start varieert vaak qua omvang. Dit is afhankelijk van alle meewerkende partijen, zoals een gemeente. Ook is de beschikbaarheid van kavels van belang. Sommige projecten zijn al binnen enkele maanden afgerond, bij andere duurt dit wat langer. U kunt zich echter geen betere partner wensen voor het bouwen van uw nieuwe woning, aangezien Vroombouw een door de wol geverfde partij is als het aankomt op een moderne villa bouwen. Meer weten of contact opnemen? Kijk eens op https://www.vroombouw.nl/moderne-villa-bouwen/ voor contactinformatie of een impressie van alle projecten die Vroombouw al heeft afgerond. Benieuwd naar het budget dat ongeveer nodig is om uw droomhuis te realiseren? Ook daarover gaan we graag met u in gesprek. Een van onze medewerkers maakt graag een afspraak voor een kennismaking.