Ons bedrijf vindt het belangrijk om onze medewerkers goed te verzorgen. Vandaar dat wij er altijd alles aan doen om hen zo goed mogelijk te voorzien van handige spullen. Wij hebben vorig jaar besloten dat wij duurzamer willen gaan werken, en vandaar dat wij besloten hebben om plastic bekertjes de deur te wijzen. Wij merkten dat veel mensen deze bekertjes gingen vervangen door plastic flesjes en dat was natuurlijk niet waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken hoe wij deze mensen een handje konden helpen. Wij hebben toen gezien dat het mogelijk is om een dopper bedrukken te gaan. Wij wilden ze namelijk een cadeau geven waarmee wij tegelijkertijd ook reclame konden maken voor ons bedrijf. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij een dopper bedrukken konden laten. Wij hebben bij diverse winkels bij ons in de buurt gevraagd of wij daar misschien een dopper bedrukken konden laten, maar dat bleek niet het geval te zijn. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij op het internet konden vinden wanneer het ging over het dopper bedrukken. Wij hadden al snel in de gaten dat wij niet zomaar met de eerste de beste aanbieder in zee moesten gaan omdat je ten eerste niet zeker weet of de kwaliteit dan goed is, en ten tweede weet je niet of je dan ook echt een goede deal sluit. Vandaar dat het goed is om een keer te kijken waar je voor een goede prijs een goed product kunt kopen. Ik ben zo terecht weten te komen bij de mensen van greengiving. Deze mensen hebben een heel mooi idee achter hun bedrijf en dat sprak mij dan ook zeer aan. Het leek mij dat dit het ideale adresje was wanneer het ging over het dopper bedrukken. Ik heb daarom gekeken of ik hier goede zaken kon doen op het gebied van het dopper bedrukken en dat bleek het geval te zijn. Ik heb natuurlijk ook bij anderen gekeken wat het dopper bedrukken mij daar zou gaan kosten, maar daar waren de kosten hoger en de resultaten veel minder. 

Hier kunt u voordelig een dopper bedrukken laten

Toen ik eenmaal op de site van greengiving.nl terecht was gekomen, had ik al snel in de gaten dat ik hier waarschijnlijk veel geld kon besparen. De mensen die hier werken doen er alles aan om de kosten van het dopper bedrukken laag te houden en dat scheelt je dus al snel heel veel geld. Wij hebben hier meteen een bestelling geplaatst en wij zijn heel blij dat wij dit via dit bedrijf konden regelen. 

Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij hebben hier een heel goede bestelling kunnen doen. Kortom:

  • Wij konden hier snel geholpen worden 
  • Wij hebben hoogwaardige flesjes met opdruk mogen ontvangen 
  • Wij hadden onze bestelling heel snel in huis 

Meer weten over dit bedrijf en al haar mogelijkheden? Kijk dan ook nog even op de site. Daar kunt u ook foto’s zien van de beschikbare producten.