Onze oudste dochter moest onlangs een spreekbeurt geven over haar favoriete dier. Zij vond dit heel erg spannend en daarom heb haar geholpen om meer informatie te vinden over dit onderwerp. Aangezien haar favoriete dier de pinguïn is, moesten wij op zoek naar een site die ons meer kon vertellen over vogels. Zij had namelijk de opdracht gekregen om enkel informatie te zoeken via het internet te zoeken omdat ze moest leren waar ze goede informatie kon vinden. Zij vond het niet eenvoudig om een goede site te vinden waar zij de juiste informatie kon vinden en dus heb ik haar geholpen om info te vinden over vogels. Het viel mij op dat het niet eenvoudig is om een goede site te vinden waar je veel informatie kunt vinden over vogels. Ik ben daarom met haar gaan zoeken naar waar wij meer informatie over vogels. Wanneer wij namelijk samen op zoek zouden kunnen gaan, zouden wij samen haar spreekbeurt kunnen voorbereiden. Wij hebben gekeken waar wij goede informatie konden vinden over vogels en toen wij lang gegoogeld hadden, kwamen wij terecht op dierenwiki.nl. Deze site was alles waar wij naar op zoek waren want hier kun je heel veel informatie vinden over vogels. Het maakt niet uit welke vogels je wilt bestuderen, want op deze site vind je alles wat je maar nodig kunt hebben om een goed verhaal te kunnen maken. Wij zijn daarom gaan kijken naar de informatie die wij hier over pinguïns konden vinden want dit zijn tenslotte ook vogels. Wij hebben toen heel veel nuttige informatie gevonden en ik moet u zeggen dat ik hier ook heel veel opgestoken heb. Dat was voor mij dan ook reden om vaker op deze site te gaan kijken want ik vond het heel interessant om te lezen wat ze hier allemaal over vogels gepost hadden. Ik heb hier heel veel geleerd en dat vogels enorme afstanden moeten afleggen om bijvoorbeeld te overwinteren. Dat was kennis die ik nooit eerder over vogels tot mij had genomen en ik vond het reuzeinteressant om zoveel nieuws over vogels te leren. 

Wilt u even iets over vogels opzoeken? 

Mocht u ook op zoek zijn naar informatie over vogels, dan kan ik u aanraden om een keer naar dierenwiki.nl te gaan kijken. Op deze site kunt u namelijk heel veel informatie over vogels vinden. Deze site is heel geschikt voor kinderen omdat de zinnen eenvoudig geformuleerd zijn en zij dus heel goed zelf informatie over vogels of welke dieren dan ook tot zich kunnen nemen. Mijn dochter kon zelf een heel goede presentatie over vogels samenstellen. 

Ook voor informatie over andere dieren moet u hier zijn

Als u meer wilt weten over dieren in het algemeen, dan raad ik u aan om een keer naar dierenwiki.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Over heel veel dieren informatie opzoeken 
  • Altijd de laatste nieuwtjes over bepaalde diersoorten vinden 
  • Zeker zijn dat u correcte informatie kunt vinden 

Kijk voor meer informatie even op dierenwiki.nl. U zult zien dat u hier heel veel interessante gegevens over het dierenrijk kunt vinden.