Wij hebben als bedrijf altijd enorme afvalstromen. Het is namelijk zo dat wij voor onze klanten producten uitpakken en vervolgens in andere verpakkingen moeten doen. Dat is een zeer lucratieve business, maar het levert dus wel heel erg veel afval op. Een van de dingen die wij daarom altijd heel vervelend vonden, was dat wij heel veel geld kwijt waren aan het huren van containers om al dit afval af te voeren. Wij betaalden namelijk altijd per container, ongeacht hoeveel wij in deze containers kwijt konden. Wij hebben daarom besloten dat wij graag beter en verstandiger wilden gaan werken en wij hebben daarom besloten dat het goed zou zijn wanneer wij een grote perscontainer zouden gaan aanschaffen. Wij hadden namelijk al snel in de gaten dat wij heel veel papier kwijt moeten en papier bestaat voor een groot deel uit lucht. Het is daarom goed om een grote perscontainer te huren omdat je op deze manier heel veel meer afval kwijt kunt in een container. De vraag was echter waar wij een goede, doch grote perscontainer konden vinden. Wij hebben daarom overal en nergens gezocht en uiteindelijk kwamen wij terecht bij de mensen van Afvalperscontainer.nl. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat je hier namelijk met specialisten te maken hebt wanneer het gaat over een grote perscontainer. Wij hebben het aanbod op deze site dan ook even met veel interesse doorgenomen en al snel hadden wij door dat wanneer wij goede zaken wilden doen, wij het beste in zee konden gaan met deze mensen. Wij hebben hen dan ook meteen laten weten dat wij veel interesse hadden in een grote perscontainer en toen hebben wij ook meteen een offerte aangevraagd zodat wij wisten op welke kosten wij konden rekenen. Wij waren blij dat wij al heel snel antwoord kregen van deze mensen en toen wij hoorden wat wij voor de grote perscontainer moesten betalen, waren wij helemaal dik tevreden over dit bedrijf. 

Een grote perscontainer is ideaal wanneer u veel afval heeft

Toen wij hoorden wat de grote perscontainer ons zou gaan kosten, was het ons meteen duidelijk dat wij deze moesten aanschaffen. Als je hier namelijk een aankoop doet, weet je zeker dat je goed zit. Wij hebben dan ook diezelfde dag nog een grote perscontainer besteld en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Wij vonden het heel erg fijn om zaken te doen met dit bedrijf want zij heeft ons op alle vlakken heel goed geholpen. Mocht u ook afval willen laten afvoeren, dan kan ik u alleen maar aanraden om een keer naar Afvalperscontainer.nl te gaan surfen. 

Dit bedrijf is de moeite waard

Wij zijn blij dat wij met de mensen van dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij voeren nu veel meer afval af voor minder geld. Kortom:

  • Wij konden hier een heel goede container krijgen
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij kunnen nu aanzienlijk besparen op onze afvalafvoer

Kijk voor meer informatie ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar vindt u namelijk nog meer informatie. 

Lees meer…