Wij waren vorig jaar vijfentwintig jaar getrouwd en om dit te vieren, hebben wij besloten om een rondreis door Indonesië te gaan maken. Wij wilden dit al heel lang, maar door allerlei omstandigheden was het er nooit van gekomen. Omdat wij nu de tijd en het geld hadden om een dergelijke rondreis door Indonesië te gaan maken, hebben wij besloten om iets te gaan boeken. Wij wilden iets bijzonders gaan doen en vandaar dat wij niet met het eerste het beste reisbureau in zee zijn gegaan om alle toeristische plaatsen bij langs te gaan. Wij wilden graag met de lokale bevolking in contact komen en wij wilden ook graag dat wij lokale projecten hielpen met onze aanwezigheid. Je hoort soms namelijk dat toerisme een gebied helemaal kan verwoesten en dat was niet waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onze rondreis door Indonesië konden boeken. Wij zijn een keer naar een vakantiebeurs geweest en daar zagen wij een standje van de mensen van Dari-Java.nl. Deze mensen vertelden ons dat zij een heel mooie rondreis door Indonesië voor ons konden maken. Daar wilden wij graag meer van weten en wij hebben ons daarom uitgebreid laten voorlichten over de mogelijkheden die zij te bieden hadden. Wij kregen te horen dat zij altijd reizen op maat verzorgden. Dat hield in dat wij konden aangeven wat wij graag wilden doen tijdens onze rondreis door Indonesië en dat zij er een plan voor zouden maken. Dat klonk ons heel erg goed in de oren. Het betekende namelijk dat wij niet afhankelijk waren van een grote groep en dat wij op ons eigen tempo konden reizen. Dat was heel erg prettig en wij hebben daarom ook al heel snel de knoop doorgehakt; wij wilden maar wat graag met de mensen van Dari-Java.nl in zee gaan.

Wij hebben genoten van onze rondreis door Indonesië

Wat heel erg prettig is als je een rondreis door Indonesië gaat maken met behulp van de mensen van Dari-Java.nl, is dat zij alles voor je regelen. Wij hoefden alleen maar aan te geven wat wij graag wilden zien, en zij maakten voor ons alles in orde. Dat heeft ervoor gezorgd dat onze rondreis door Indonesië heel erg geslaagd is. Wij hebben prachtige dingen gezien. Uiteraard hebben wij de toeristische plaatsen wel bezocht, maar dat was slechts een klein deel van onze vakantie. Wij hebben namelijk ook heel unieke plaatsen bezocht waar wij met de lokale bevolking konden eten. Dat was heel bijzonder omdat wij met onze aanwezigheid de lokale ondernemers steunden. Dat is voor ons ook heel fijn aan Dari-Java, men zorgt er hier voor dat de lokale mensen er ook iets aan hebben dat wij daar zijn. Bovendien weten deze locals dan weer locaties waar je naartoe moet gaan die je in geen reisgids kunt vinden. Dat zorgde ervoor dat wij op de mooiste plaatsen zijn geweest en dat heeft onze rondreis door Indonesië dan ook echt onvergetelijk gemaakt. Wij zijn dus heel erg blij dat wij met dit bedrijf zaken hebben gedaan.

Boek hier ook een prachtige reis

Wij kijken terug op een heel mooie reis en wij zouden Dari-Java.nl aan iedereen willen aanbevelen. Hier kunt u namelijk:

  • prachtige reizen op maat laten maken
  • in alle rust genieten van al het moois dat u in Indonesië kunt vinden
  • voor een goede prijs een droomreis bestellen

Wij hopen dat wij u van een handige tip hebben kunnen voorzien. Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.