Als je kinderen hebt en daarnaast toch zelf ook nog een leven wilt kunnen leiden, dan ben je vaak afhankelijk van de kinderopvang. Je kunt je kinderen onderbrengen bij een kinderdagverblijf, maar je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor een gastouder. Welke keuze je maakt is uiteindelijk afhankelijk van je voorkeur en wellicht ook het kostenplaatje. Om deze reden is het dan ook wel goed om te weten wat de kosten gastouder zijn en of je deze kosten ook kunt verlagen. Je vindt op de site van gastouderbureausnoesje.nl alvast de nodig informatie over de kosten gastouder en de subsidies. Het is namelijk zo dat je recht hebt op kinderopvangtoeslag. De hoogte van deze toeslag is afhankelijk van je toetsingsinkomen. Het is dan ook zo dat je in principe meer toeslag ontvangt als je minde verdient. In tegenstelling tot de huurtoeslag of zorgtoeslag is het niet zo dat je helemaal niets ontvangt als je (te) veel verdient. Iedere ouder die gebruik wil maken van kinderopvang heeft recht op een kinderopvang toeslag. Alleen zal deze toeslag wel een stuk lager zijn als je veel verdient. Het is dan ook goed om te weten dat de kosten die een gastouder in rekening brengt dus nog verrekend moeten worden met de toeslag. Toch is het ook fijn om te weten welke kosten gastouder redelijk zijn. Op de site van gastouderbureausnoesje.nl zie je een adviestarief voor de kosten gastouder. Mocht jij ergens anders een gastouder tegenkomen die veel meer in rekening wil brengen, dan kan deze adviesprijs je helpen om vooral niet in zee te gaan met deze gastouder. De tarieven moeten immers redelijk zijn. Dat betekent dat ze ook niet te laag moeten zijn, want je wilt een gastouder wel op redelijke wijze financieel tegemoet kopen. Via de site kun je ook meteen berekenen op hoeveel toeslag jij recht hebt. Aangezien dit afhankelijk is van je toetsingsinkomen, kun je dit snel berekenen door gewoonweg je toetsingsinkomen van jezelf en je partner in te voeren. Vervolgens wordt er, net als wanneer je huurtoeslag aanvraagt, berekent op hoeveel toeslag jij recht hebt. Dit bedrag kun je vervolgens aftrekken van de kosten gastouder en zo weet je nagenoeg precies hoeveel je op jaarbasis moet gaan betalen voor de kinderopvang.

Ontdek de kosten gastouder en surf daarna naar gastouderbureausnoesje.nl

Zodra je eenmaal weet wat de kosten gastouder zijn, dan wil je wellicht ook daadwerkelijk in zee gaan met een gastouder. Deze kun je uiteraard vinden via de site van gastouderbureausnoesje. Gastouderbureau Snoesje staat garant voor professionele en ervaren gastouders. Je kunt dan ook via de site je locatie doorgeven en snel ontdekken of er een gastouder in de buurt is die op jouw kinderen zou kunnen passen.

Leer meer via gastouderbureausnoesje.nl

Via de website kun je snel meer te weten komen over alles rondom het gastouderschap. Zo vind je op de site verschillende onderwerpen waar je meer over kunt leren zoals:

  • Gastouders
  • Opvanglocaties
  • (Gast)ouderverhalen

Tevens kun je ook meer informatie opdoen over het gastouderbureau zelf en de mensen die voor het bureau werken. Kortom, voor het nodige inzicht ben je altijd welkom op de site vangastouderbureausnoesje.nl.