Als je als vrouw zijnde net ten huwelijk bent gevraagd is natuurlijk het allereerste wat in je opkomt wat voor jurk je wilt gaan dragen. Misschien wil je zo snel mogelijk trouwjurken gaan passen, of vind je het juist fijner om alles even in te laten dalen en pas na het prikken van een datum gaan winkelen en passen. Hoe dan ook is het fijn om te weten dat valkengoed Wedding Fashion een super groot assortiment trouwjurken heeft, en het vrijwel onmogelijk is dat je in deze luxe winkel niet de trouwjurk van je dromen vindt. Ze hebben namelijk bruidsjurken in ontzettend veel verschillende stijlen, onder andere:

  • Jurken met een sweetheart neckline
  • Zeemeerminjurken
  • Wijd uitstaande prinsessenjurken
  • Jurken met vintage look
  • Basic jurken zonder poespas
  • Jurken met veel kant en/of glittersteentjes

Zoals je ziet kun je uit veel verschillende stijlen kiezen. Bovenstaande selectie is zelfs nog lang niet compleet. Welke stijl jurk je ook zoekt, de kans is heel groot dat je bij valkengoed Wedding Fashion de jurk van je dromen vindt. En als je die eenmaal gevonden hebt dan heb je eigenlijk het allerbelangrijkste voor je trouwdag al geregeld!

Online op trouwjurken oriënteren

Als je bij valkengoed jurken wilt gaan passen, ongeacht of je al een idee hebt over je wensen of niet, is het het slimst om van tevoren alvast even een kijkje te nemen op hun website. Daar vind je namelijk een groot deel van de collectie. Ze hebben een online lookbook vol met foto’s van de huidige collectie trouwjurken, waardoor je een indruk krijgt van wat ze allemaal in huis hebben, en nog belangrijker: zodat je alvast kunt bekijken welke stijl je mooi vindt. Als je je namelijk al georiënteerd hebt op verschillende stijlen trouwjurken dan maak je het jezelf en de styliste tijdens je afspraak een stuk makkelijker. Hij of zij kan dan jurken aandragen die bij je passen in plaats van eerst uit te moeten zoeken waar ongeveer je voorkeur naar uitgaat. Trouwjurken passen is namelijk iets heel persoonlijks, en als je nog geen flauw idee hebt van wat je mooi vindt kan het een tijdrovend klusje worden. Wees dus voorbereid en bekijk alvast de hele collectie bruidsjurken op de website van valkengoed Wedding Fashion, ook als je nog geen afspraak hebt gemaakt. Je zult namelijk zien dat ze zóveel mooie jurken hebben dat je daarna niet meer twijfelt bij welke winkel je wilt gaan shoppen voor misschien wel de belangrijkste jurken van je leven.

Welke stijl trouwjurk past bij jou?

Een trouwjurk uitkiezen kan heel erg moeilijk zijn, daar weten ze bij valkengoed Wedding Fashion alles van. Iedere vrouw heeft een ander figuur en bovendien een andere smaak. Daarom luisteren ze eerst goed naar wat je wensen zijn en hoe je de bruiloft voor je ziet. De styliste zal je vervolgens helpen met het uitzoeken van trouwjurken om te passen, waarbij ze zowel rekening houdt met jouw smaak als jouw figuur. Ze hebben namelijk super veel ervaring met bruidsjurken en weten precies welke jurk precies jouw mindere punten camoufleert en je lichaam accentueert zodat je op je allermooist bent op je trouwdag. Want is dat niet wat we allemaal willen als we gaan trouwen?