Waar kun je een kluis kopen?Het maakt eigenlijk niet uit watje wilt opbergen of beschermen, iedereen kan een kluis kopen. Het team achter de webshop van Alles Veilig (www.allesveilig.nl) merkt dat steeds meer mensen het een prettig idee vinden om een kluis te hebben, bijvoorbeeld op hun slaapkamer, waarin ze al hun kostbaarheden kunnen opbergen. Je kunt je huis namelijk maar tot op zekere hoogte beschermen tegen inbraak. Als je op vakantie bent en het lukt iemand om je huis binnen te dringen dan is het een goed idee om je kostbaarheden in een kluis opgeborgen te hebben. Op die manier is iemand dan weliswaar in je huis, maar kan hij alsnog niet bij je juwelen. Een kluis openbreken is namelijk nog een stukje ingewikkelder dan een huis binnendringen. Heeft u ook veel waardevolle spullen in huis zoals juwelen of misschien zelfs contant geld? Dan is een kluis kopen om dit veilig in op te bergen helemaal zo’n slecht idee nog niet. Als je daarin je waardevolle spullen opbergt kun je er zeker van zijn dat absoluut niemand erbij kan. Maar ook om diezelfde kostbaarheden te beschermen tegen brand kun je en kluis kopen bij Allesveilig.nl. Ze verkopen namelijk zowel een inbraakwerende kluis als een brandwerende kluis. Beiden zijn af te sluiten met een zeer degelijk slot dat verhindert dat iedereen er zomaar in kan.

Opties voor een inbraakwerende kluis kopen

Als je een inbraakwerende kluis wilt kopen heb je bij Alles veilig de keuze uit onder andere de volgende opties:

  • Een wapenkluis
  • Een inbouwkluis
  • Een laptopkluis
  • Een biometrische kluis
  • Een kassa- en afstortkluis

De laatste optie is vooral erg handig voor winkels en horecagelegenheden omdat die vaak met veel contact geld te maken krijgen. Een kluis kopen om dit geld (tijdelijk) op te bergen is altijd een goed idee omdat je op die manier de schade erg beperkt mocht je overvallen worden. Maar bij Alles veilig kun je ook een kluis kopen speciaal voor in je auto, hotel of zelfs om helemaal in te bouwen. Dit inbouwen kan zowel zichtbaar als onzichtbaar, dus als je wilt dat je echt totaal niet kunt zien dat er zich een kluis in de betreffende muur (of vloer) bevindt kun je terecht bij de experts van Alles Veilig. En weet je niet zo goed welke kluis je wilt kopen? Dan helpen de medewerkers je graag verder, ze weten immers werkelijk alles van kluizen en het opbergen van waardevolle spullen.

Het assortiment van Alles Veilig

Als je gelijk alle andere zaken in je huis zo veilig mogelijk wilt maken is de webshop van Alles Veilig precies wat je nodig hebt. Zoals de naam het al zegt vind je er namelijk alles om je huis zo veilig mogelijk in te richten. Je vindt er sloten en sleutels,  rookmelders, brandblussers en koolmonoxidemelders, maar ook als je een kluis wilt kopen kun je in hun webshop terecht. Ze hebben veel keuze in verschillende typen kluizen en dus vind je er gegarandeerd wat je nodig hebt. Met een kluis van Allesveilig.nl weet je zeker dat jouw kostbaarheden goed beschermd zijn en werkelijk niemand er bij kan!