kerstpakketonline is een webshop van het bedrijf BinQ wat gespecialiseerd is in kerstpakketten. Door de jaren heen heeft BinQ de nodige ervaring opgedaan in de kerstpakkettenbranche. Hierdoor is het mogelijk om ieder jaar weer een buitengewone collectie samen te stellen. Kijk dus direct even op https://www.kerstpakketonline.nl/

Regel uw kerstpakket bij BinQ

Binnen BinQ wordt aandachtig samengewerkt tussen verschillende afdelingen zoals marketing, transport, in- en verkoop en klantenservice. Door de nauwe samenwerking zijn ze ieder jaar met ongeveer 100 medewerkers bezig om iedereen mee te laten genieten van hun expertise en dienstverlening. kerstpakketonline.nl stelt op een uiterst zorgvuldige manier de kerstpakketten samen. De kernwaarden originaliteit, zorgvuldigheid en creativiteit worden dan ook in dit proces meegenomen. Ze willen u graag verrassen met onze persoonlijke voorstellen en adviezen op maat. Een aantal punten die BinQ origineel maakt:

  • Originele kerstpakketten
  • Creatieve kerstpakketten
  • Jarenlange ervaring
  • Jarenlange expertise
  • Mogelijkheid om zelf samen te stellen

kerstpakketonline.nl is als leverancier en groothandel verantwoordelijk voor uw eindejaarsgeschenken. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de distributie van uw bestelling. Tenslotte garanderen zij een zorgvuldige en correcte aflevering van uw bestelling op de afleverdatum die u zelf kunt aangeven. kerstpakketonline.nl is al enkele jaren een gevestigde naam in de online kerstpakkettenbranche. Door de opgedane ervaring in de afgelopen jaren én het aanbod van een ruim assortiment mogen zij ons rekenen tot de top van Nederland. Ieder jaar zijn hun klanten ruimschoots tevreden over de geleverde pakketten. Deze appreciatie staat bij BinQ erg hoog in het vaandel. Niets is natuurlijk origineler dan een zelf samengesteld kerstpakket (onder de voorwaarde van de minimaal gestelde afname). kerstpakketonline.nl voorziet in de mogelijkheid om zelf uw eigen pakket samen te stellen. Voor grote afnames of speciale wensen kunt u uiteraard altijd contact met ze opnemen, dit gaat makkelijk via een chat op hun website.

De meest unieke kerstpakketten

kerstpakketonline.nl is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgezet zodat u gemakkelijk de juiste kerstpakketten vindt in het online aanbod. Zo kunt u bijvoorbeeld een budget per werknemer selecteren, zodat u uitsluitend kerstpakketten te zien krijgt die binnen uw gestelde budget vallen. Tevens kunt u in het aanbod filteren op bijvoorbeeld het thema. Zoekt u bijvoorbeeld een specifiek kerstpakket voor vrouwen of juist voor mannen? Of wilt u een fair trade, biologisch of halal pakket? Dan kunt u dit selecteren. Daarnaast zijn er ook nog veel landen thema’s zoals bijvoorbeeld Spaanse en Italiaanse kerstpakketten. ‘Goede doel’ is zelfs een thema waaruit u kunt kiezen. Kortom: de keuze is reuze, dus u vindt beslist geschikte kerstpakketten die bij uw bedrijf en uw wensen passen. Er zijn tal van thema’s waaruit u kunt kiezen. Over het algemeen is een thema goed wanneer er zowel diverse food als non-food items aan gekoppeld kunnen worden. Zo is het film cadeau een budgetvriendelijk kerstpakket met leuke snacks en een voucher voor een heerlijk filmavondje. Daarmee is er dus een goede balans tussen activiteit (de film voucher) en food (de snacks). Hetzelfde geldt voor het Christmas travel pakket, een van onze premium kerstpakketten in het aanbod. De trolley, drinkflessen en enkele cadeaubonnen zorgen voor een goede afwisseling tussen alle snacks die ideaal zin om in het vliegtuig te eten. Zo is het pakket één geheel, maar is er ook een balans tussen food en non-food. Kies dus voor een kerstpakket van kerstpakketonline.nl.

Lees meer…