Heeft u een nieuwe kantoorruimte of is uw huidige kantoor toe aan vernieuwing? Dan is Shiraz Office Furniture uw specialist op het gebied van kantoormeubilair! Met meer dan 20 jaar werkervaring en boven de 10.000 kantoorinrichtingen die wij hebben mogen realiseren, beschikken wij over een enorme kennis om ook uw kantoor volledig te voorzien van moderne en passende kantoormeubilair. Bekijk nu onze website om te zien hoe uw kantoor er binnenkort uit kan zien via: shiraz.nl!

Duurzaam kantoormeubilair van enkel genormeerde top merken

Als u de keuze heeft gemaakt om uw kantoorruimte volledig (opnieuw) te gaan inrichten, dan denken wij graag kritisch met u mee. Onze kennis beperkt zich niet alleen tot het strategisch indelen van uw kantoor, maar bewaakt ook de kwaliteit van het kantoormeubilair. Wij begrijpen dat u lang wilt genieten van uw kantoormeubilair en daarom werken wij enkel samen met genormeerde merken, zoals Palmberg en Interstuhl. Hierdoor heeft u de garantie dat uw bureau zelfs na zeven jaar nog leverbaar is. Wij gaan voor duurzaam, zodat u niet na verloop van tijd een kantoor hebt met verschillende stijlen en uitstralingen, doordat producten niet meer leverbaar zijn. Met behulp van onze genormeerde partners kunnen wij u garanderen dat uw kantoormeubilair de komende 15 tot 20 jaar nog na-leverbaar is. Naast deze top kwaliteit, zijn alle producten op een milieubewuste wijze gefabriceerd en meer dan 90% afkomstig van leveranciers uit Europa. Op deze wijze bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw prachtige duurzame kantoorinrichting!

Kantoormeubilair passend bij de uitstraling van uw bedrijf!

Kantoren zijn op oneindig verschillende wijzen in te richten. Wat past het beste bij uw bedrijf? Heeft u bijvoorbeeld een modern bedrijf met een groene uitstraling? Of liever strak en zakelijk? Voor elke kantoorinrichting bieden wij het passende kantoormeubilair. Uw nieuwe kantoorinrichting begint bij het doornemen van uw wensen. Onze gespecialiseerde adviseurs gaan graag met u in gesprek om te kijken welk kantoormeubilair het beste past bij uw kantoor. Van werkplekken tot praktische opbergsystemen. Wellicht een speciale plek voor flexwerkers of een receptiebalie? Wij zorgen ervoor dat alles naadloos op elkaar is afgestemd. Eén geheel zorgt voor rustige en prettige werkomgeving.

Wij houden het niet enkel bij een tekening met losse afbeeldingen. Bezoek vrijblijvend onze showroom in Dordrecht en onze medewerkers helpen u graag verder door zowel een gratis 2D als 3D tekening te maken van uw nieuwe kantoorinrichting! Geheel volgens uw wensen en binnen uw budget. Wanneer uw keuze is gevallen voor uw prachtige nieuwe kantoormeubilair, komen wij dit geheel volgens tekening bij u plaatsen. 

Complete kantoorinrichtingen beginnen bij Shiraz Office Furniture:

  • Geheel volgens uw wensen en passend bij uw budget
  • Aansluitend bij de uitstraling van uw bedrijf
  • Enkel genormeerde merken voor duurzaam en milieubewust kantoormeubilair
  • Gratis 2D en 3D tekening van uw nieuwe kantoorinrichting
  • Jarenlange ervaring met een enorme kennis over kantoorinrichtingen
  • Vrijblijvend advies van ervaren interieuradviseurs
  • Snel geplaatst door onze vriendelijke monteurs
  • Gratis advies over wand- en vloerbekleding
  • Grote showroom van 1000 m2 om kantoormeubilair te komen bewonderen
  • Gegarandeerd jarenlang plezier en garantie op nalevering tot wel 15-20 jaar

Wilt u oplossingen op maat, alles uit uw nieuwe kantoorinrichting halen of bent u benieuwd naar de nieuwste kantoorinrichtingen die wij hebben geplaatst? Bezoek dan nu onze website en ontdek welke fantastische kantoormeubilair mogelijkheden wij kunnen bieden voor uw kantoor https://www.shiraz.nl/kantoorinrichting/!