Rijk versierde opbergkisten voor jong en oudUw kind is de belangrijkste persoon in uw leven. U gunt hem of haar alles waaronder een hele berg speelgoed. Maar kinderen staan er niet bepaald om bekend dat ze goed kunnen opruimen. Ze laten al dat speelgoed achter hun kont slingeren en dat betekent dat u in de woonkamer en slaapkamer regelmatig struikelt over van alles en nog wat. Leer hen dan ook in een vroeg stadium om hun rommel netjes op te ruimen, bijvoorbeeld te leren dat ze het kunnen opbergen in één van onze prachtige opbergkisten. Want onze opbergkisten zijn er ten eerste in alle soorten en maten en ten tweede gemaakt voor kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Kijkt u maar eens naar de vele opbergkisten op speelgoedfamilie.nl. Naast bijna 100 verschillende opbergkisten kunt u trouwens ook bij Speelgoed & Familie terecht als u zoekt naar leuk speelgoed voor uw kind. Wij pakken het trouwens graag voor u in. Deze opbergkisten zijn bedoeld voor de kinderkamer of de speelhoek op zolder, in uw woonkamer of waar uw kind dan ook graag speelt. Omdat we zowel rijk versierde als simpele effen kisten aanbieden is er voor ieder wat wils te vinden. Daarmee doelen we niet alleen op de grote prijsverschillen maar ook op het design. U wilt immers een kist dat niet misstaat bij het interieur van de desbetreffende woonruimte waarin het komt te staan. Kiest u liever voor acaciahout, mangohout of de prachtige opbergkisten set in het wit? Bij ons zult u in ieder geval keer op keer slagen. Om uw zoekresultaten te verkleinen kunt u ook uw wensen aanvinken zoals:

  • De leeftijd, dat wil zeggen: vanaf 3 jaar, vanaf 6 jaar of voor peuters.
  • De doelgroep: jongens of meisjes dan wel een uniseks-model.
  • Ook het type materiaal kunt u aangeven.

Zoekt u handige opbergkisten voor rondslingerend speelgoed? Zoek dan niet verder!

Hebt u een keuze kunnen maken? Log dan snel in op uw bestaande account of maak een gratis profiel aan. U vult uw adres- en contactgegevens in en dan kunt u direct betalen met behulp van iDEAL of uw credit card. Uiteraard doen we dan ons best om de opbergkisten dezelfde dag nog op te sturen zodat u morgen al het speelgoed van uw kind netjes kunt opruimen. Bij bestellingen boven de 40 euro brengen wij geen verzendkosten in rekening dus tel uit uw winst. Dankzij de toegestuurde track & trace code kunt u de verzending op de voet volgen. Naast de opbergkisten vindt u allerlei uniek speelgoed, gemaakt van duurzaam materiaal dat erg lang meegaat. Omdat onze site een volledige gecertificeerde webwinkel is mag u op een uitstekende klantenservice rekenen die daad bij woord stelt. Hopelijk wilt u ons nadien een goede beoordeling geven, daar zult u ons namelijk erg mee helpen. Wist u trouwens dat u op al onze producten maar liefst 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijgt? Leer uw kinderen om hun speelgoed netjes op te ruimen en profiteer dan ook van onze prachtige opbergkisten!

Als u vandaag bestelt dan hebt u het morgen al in huis

Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van de opbergkisten, de wijze van bestellen, uw betaalmogelijkheden of een algemene vraag dan staan wij natuurlijk op diverse manieren voor u klaar. Zo kunt u ons tijdens kantooruren bellen en zelfs via WhatsApp een berichtje sturen. Ook kunt u ons persoonlijk een e-mail sturen die we binnen enkele uren zullen beantwoorden. Het is ook mogelijk om via Facebook Messenger een bericht te sturen. Wilt u reseller of dropshipper worden? Neem dan snel contact op!