Moet je producten per post versturen? Heb je een webshop of verstuur jij regelmatig pakketjes? Dan kunnen postdozen een uitkomst zijn. Bij Dozenlatenmaken.nl, https://www.dozenlatenmaken.nl/postdoos-fefco-0427/ kan je jouw postdozen op maat laten maken. Met deze postdozen kan je al jouw producten op een veilige manier versturen door heel Nederland en het buitenland. Heb je een webshop, dan kan je het logo van jouw webshop op de doos laten bedrukken. Op deze manier is jouw pakketje bij de klant meteen herkenbaar en kan je indirect ook reclame maken. Daarnaast ziet het er heel professioneel uit als de verpakkingen van jouw postdozen het logo van jouw bedrijf hebben. De postdozen van Dozenlatenmaken.nl worden gemaakt van stevig golfkarton. Dit is wat maakt dat jouw product goed beschermd wordt verstuurd als je het in een van de dozen van Dozenlatenmaken.nl verstuurd. Doordat je de postdozen op maat kan laten maken, kan je de doos zo maken dat jouw product er precies inpast en er weinig ruimte is om te verschuiven en dus te beschadigen. De postdozen zijn te bestellen vanaf 25 millimeter hoogte en vanaf een oplage van 50 stuks. Als je vijftig stuks of meer besteld, wordt de lading ook gratis bij jou bezorgd. Kortom, vele voordelen voor het gebruiken van postdozen als jij een of meerdere producten moet verzenden. Verdere voordelen van een postdoos zijn:

  • Leverbaar met logo
  • Automatische sluiting van de doos
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Perfect voor een webshop
  • Leverbaar in bijna elk formaat
  • Leverbaar in dubbel of enkel golfkarton
  • Leverbaar in bruin en wit

Ondanks dat je de postdoos in bijna elke maat kan bestellen, zijn de meest gangbare afmetingen lengte 300 x breedte 200 x hoogte 150 millimeter. Als je liever wilt dat jouw pakketjes door de brievenbus bezorgd worden in plaats van per pakketdienst, dan kan je een postdoos op maat laten maken die door de brievenbus past.

Postdozen; ideaal voor webshops

Nikky (27) heeft een eigen webshop waarmee zij sieraden verkoopt. Haar bedrijfje loopt goed en voor een professionele uitstraling en het veilig vervoeren van de sieraden, koos zij voor een postdoos op maat gemaakt van Dozenlatenmaken.nl. Nikky vertelt: “ik maak zelf sieraden die ik via mijn webshop verkoop. Dit loopt erg goed. De sieraden die ik maak zijn wel kwetsbaar en redelijk waardevol. Als ik de sieraden dus op de post verstuur, wil ik er zeker van zijn mijn sieraden onbeschadigd en veilig bij de klant aankomen. Ik heb daarom gekozen om een postdoos op maat te laten maken bij Dozenlatenmaken.nl. Hier heb ik ook het logo van mijn webshop op laten printen. Ik heb tot nu toe positieve reacties van mijn klanten ontvangen over de dozen. Alle sieraden komen veilig en onbeschadigd aan. Daarnaast is het voor mij ook heel makkelijk, omdat ik binnen een paar seconden een doos in elkaar zet en vervolgens mijn sieraden er makkelijk in kan verpakken. Ik heb gekozen voor dubbel golfkarton, omdat dit mijn sieraden nog beter beschermd dan enkel golfkarton. Vervolgens bescherm ik mijn sieraden nog met wat papier en zorg ik dat de sieraden niet teveel kunnen schuiven in de doos. Op deze manier kan ik mijn producten veilig en onbeschadigd bij mijn klanten krijgen. Ik ben enorm blij dat ik heb besloten deze dozen te gebruiken voor mijn webshops. Het is ideaal!”

Bestel jouw doos makkelijk online

Op de website van Dozenlatenmaken.nl kan je makkelijk jouw dozen online bestellen. Je voert in wat voor soort doos jij wilt en met welke afmetingen. Jouw bestelling wordt vervolgens naar jou toegezonden.