Een groepenkast – ook wel verdeelinrichting genoemd of verdeelkast genoemd – is de plek in een huis of pand van waaruit de elektriciteit beveiligd wordt en verdeeld wordt over de verschillende installaties in een gebouw die elektrische energie nodig hebben. Een groepenkast is gemaakt met hetzelfde principe als een installatiekast, deze varianten zijn beiden gebaseerd op het originele idee achter een stoppenkast, dat is weer wat anders dan een meterkast. Groepenkasten zijn belangrijk in de verdeling van de elektrische engergie binnen een bedrijf of huis, er wordt voor gezorgd dat verschillende apparaten en installaties niet te veel of te weinig stroom krijgen. Als u geen goede groepenkast heeft begaat u het risico dat een of meerdere apparaten kunnen crashen door een overschot of tekort aan aansturende stroom, dit kan zeer gevaarlijke situaties opleveren voor mens en apparaat. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van een nieuwe groepenkast goed op te letten waar bij uw pand rekening mee gehouden moet worden. Bij het ontwerpen van uw nieuwe groepenkast wordt dan ook vaak aangeraden om professionele hulp in te schakelen om misstanden en ongelukken te voorkomen.

Groepenkasten kopen bij Eaton

Eaton is een bedrijf dat in Amerika gestart is in het jaar 2010, ze begonnen met het opkopen en fuseren van de beste bedrijven op de markt: Moeller, van Klockner Moeller en Holec. Die drie bedrijven zijn allen gesticht in verschillende werelddelen en zijn ook allemaal gespecialiseerd in een eigen gedeelte van het vak en van het maken van groepenkasten. Zo stond Moeller bekend om haar vooruitlopende kennis op het gebied van industriële projecten met elektriciteit. Door de drie verschillende groepenkasten bedrijven samen te voegen creëerde Eaton een samengesteld initiatief die op elk gebied de beste kwaliteit garandeert. Bovendien, heeft het bedrijf met de ervaringen van alle bedrijven bij elkaar een groot palet aan oplossingen voor veel of minder voorkomende problemen. 

Tegenwoordig verkoopt Eaton verschillende soorten accesoires en groepenkasten, zoals:

  • 1-fase groepenkasten
  • 3-fase groepenkasten
  • aardlek automaten kasten
  • Lege groepenkasten
  • Hoofdschakelaars voor groepenkasten
  • Installatieautomaten voor groepenkasten
  • aardlekschakelaars en aardlekautomaten voor groepenkasten
  • Beltrafo’s voor groepenkasten
  • installatierelais voor groepenkasten
  • Kamrails voor groepenkasten

Service en verkoop van Eaton groepenkasten bij Sander Vunderink

Bij Sander Vunderink kunt u niet alleen terecht voor de beste Eaton groepenkasten en accesoires voor groepenkasten, ook kunt u rekenen op de beste service in het vakgebied die ten alle tijden beschikbaar is voor de klanten die op zoek zijn naar groepenkasten. Bij Sander Vunderink staan ze altijd open om hun expertise met de nieuwsgierige klanten te delen, ze kunnen u altijd voorzien van advies op het gebied van groepenkasten en ze kunnen u helpen bij het ontwerpen van uw eigen nieuwe groepenkasten die nodig zijn voor uw gebouw of bedrijf. De personeels leden van Sander Vunderink zijn zich bewust van het belang van hun advies en zijn daarom altijd scherp om het proces vlot te laten verlopen en om fouten te voorkomen. Van alle groepenkasten klanten die ik heb gesproken heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord over de service, diensten en producten van Eaton die gekocht waren bij Sander Vunderink. Een echte aanrader dus als je op zoek bent naar groepenkasten.

https://www.sandervunderink.nl/groepenkasten/eaton-holec-groepenkasten/