Hoi allemaal! Ik heb al een tijdje niks meer van me laten horen wegens drukte. Toch heb ik deze week weer een blog geschreven. Deze keer gaat het over de e-sigaret welke je kunt bestellen op de volgende website: e-smokershop.nl Deze website is eigendom van het bedrijf e-smokershop. Zij hebben dus een webshop, maar ook een bezoekbare winkel in Apeldoorn. Vroeger werd er gerookt middels een ouderwetse sigaar. Dit was toen helemaal hip en werd een tijdje terug opnieuw een hype. De sigaar heeft vroeger plaats gemaakt voor de sigaret. Tegenwoordig roken de meeste mensen nog steeds een sigaret. Toch vindt er een nieuwe ontwikkeling plaats. Steeds meer mensen maken gebruik van de e-sigaret. Dat verbaast me overigens niks. Deze nieuwe manier van roken is een stuk minder schadelijk voor je gezondheid. In de volgende alinea zal uitgelegd worden hoe dit kan. Daarnaast staat de e-sigaret ook nog eens super trendy! Bij de e-smokershop wordt niet alleen de nieuwe sigaret verkocht. Ook verkopen ze e-liquids en e-accessoires.

Waarom een e-sigaret?

Zoals hierboven benoemd is de e-sigaret een stuk minder schadelijk voor je gezondheid. Dit heeft te maken met het e-liquid. E-liquid is de vloeistof die in de nieuwe sigaret geplaatst wordt. Je kunt kiezen uit bestaande e-liquids. Ook is het mogelijk om zelf een e-liquid samen te stellen. Hierbij bepaal je dus zelf de hoeveelheden van de stoffen die je vervolgens gaat roken. Veel e-smokers kiezen ervoor om weinig nicotine te roken. Nicotine is een giftige stof. Door weinig nicotine toe voegen is de e-sigaret minder schadelijk voor je gezondheid. De e-sigaret kan zo trendy gemaakt worden als je maar wil. De e-smokershop verkoopt namelijk veel verschillende soorten ‘hoesjes’ voor om de e-sigaretten. De nieuwe sigaretten zijn namelijk verpakt in zogenaamde POD’s. Dit zijn eigenlijk de houders waar de e-liquid in gaat. Ze zijn er in veel verschillende kleuren en maten. Zelf koos ik voor de Aspire Cobble POD. Deze heeft een zwart en stoer uiterlijk. Hij past ook nog eens bij de kleur van mijn handtas. Daarnaast is het een compacte e-sigaret. Dit vind ik prettig en het ziet er ook nog eens leuk uit. Ik zal je meenemen in het proces van het bestellen van mijn nieuwe cadeautje voor mezelf.

Bestellen bij de e-smokershop

Als je een kijkje neemt op de webshop van e-smokershop dan zie je bovenaan een menu staan waarbij je diverse producten kunt aanklikken. Hier staat ook de e-sigaret bij. Vervolgens zie je een lijst met alle mogelijke e-sigaretten die je kunt bestellen. Zelf heb ik ook nog gekozen voor een bestaande e-sigaret, namelijk de Vaporesso Drizzle kit. Deze heeft ook een chique uiterlijk en raad ik iedereen aan. Het rookt een stuk prettiger en laat geen vieze nasmaak achter. Ook vrienden en vriendinnen van mij die niet roken, geven aan minder last te hebben van de e-sigaret. Ben jij dus ook een roker en wil je eens wat nieuws proberen? Neem snel eens een kijkje op de website van de e-smokershop. Wie weet zit er een e-sigaret bij voor jou!