Drie jaar geleden heb ik mijn webshop laten overzetten naar het Magento platvorm. Ik ben ongeveer zeven jaar geleden een webshop gestart en had een website laten bouwen. Ik zag veel voordelen in het Magento platvorm en besloot om hier naar over te stappen, dit beviel de afgelopen jaren erg goed. Er is nu al een tijdje een update voor dit platvorm uit, maar ik besloot om eerst nog gebruik te maken van de oude website. Twee maanden geleden maakte ik wel de overstap naar een Magento 2 webshop en liet dit doen via Creative ICT. Dit bedrijf heeft erg goed werk geleverd en ik ben erg blij met de nieuwe website. Toen ik zeven jaar geleden een webshop startte, waren platvormen zoals Magento en WordPress nog niet zo groot en bekend. Een van de weinige goede opties was om een webshop te laten bouwen door een programmeur. Dit kostte mij destijds veel geld, ook al kon ik het voor een goede prijs laten doen. De investering heb ik gemakkelijk kunnen terugverdienen. De jaren daarna werden platvormen steeds groter en er kwamen meer opties. Ik zag destijds veel voordelen in het systeem van Magento, omdat er veel extensies beschikbaar zijn. De basis website moet je wel laten bouwen, maar door de extensies kan je gemakkelijk functies toevoegen. De overstap was wederom een flinke investering, maar hierdoor werd mijn webshop veel professioneler en kregen klanten meer opties. Nu is het ook al een tijdje mogelijk om via Magento 2 een webshop te laten draaien. De overstap zou mij weer een flink bedrag kosten, omdat de basis website weer opnieuw gemaakt moet worden. Ik las veel voordelen over een Magento 2 webshop, maar besloot om nog even te wachten. Ik vond het niet verstandig om zo snel een overstap te maken en wilde wachten tot de kleine foutjes uit het systeem zouden zijn.

Een Magento 2 webshop laten maken door Creative ICT

Online zocht ik naar bedrijven die mij konden helpen met het maken van een Magento 2 webshop. Het bedrijf die de webshop met het eerste systeem had gemaakt, had hier niet veel ervaring in. Ik vond een aantal bedrijven die mij konden helpen, maar besloot om voor Creative ICT te kiezen. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het nieuwe systeem en heeft voor veel grote bedrijven de webshop gemaakt. Ik had een zeer prettig gesprek met een paar medewerkers en zij kwamen met een goed plan voor de migratie. Zij konden mij ook overtuigen met een marketing plan voor mijn website en ik besloot om dit ook via hun te doen.

Het nieuwe systeem heeft veel voordelen

Sinds twee maanden heb ik een Magento 2 webshop en ik ben erg blij met de overstap. Het systeem heeft veel voordelen, het is sneller en gebruiksvriendelijker voor de klanten. Het nieuwe ontwerp van mijn website is erg mooi en werkt goed, daarom raad ik Creative ICT aan.

  • Zij hebben voor veel grote bedrijven een Magento 2 webshop gemaakt
  • De medewerkers kwamen met een goed migratieplan
  • Het bedrijf voert ook de marketing voor mij uit
  • Ik ben erg blij met mijn nieuwe website