In onze smederij moeten wij altijd met zware materialen werken. Vroeger waren wij nog wel geneigd om ons een ongeluk te tillen aan bepaalde onderdelen die wij aan elkaar moesten lassen, maar tegenwoordig doen wij dit niet meer. Sterker nog, wij mogen ook niet meer veel tillen omdat de Arbowet dit ook niet meer toestaat. Wij hebben daarom de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in hijsmiddelen. Wij hadden vroeger heel primitieve hijsmiddelen in onze werkplaats, en daar wilden wij niet langer meer mee werken. Wij hebben daarom besloten om op zoek te gaan naar een adres waar wij aan goede hijsmiddelen konden komen. Wanneer je dan eenmaal op zoek gaat naar deze hijsmiddelen, merk je al snel dat je in een oerwoud aan mogelijkheden terecht kunt komen. Dat maakt het heel erg lastig om te bepalen waar je nou eigenlijk je geld moet gaan uitgeven en vandaar dat wij het anders aangepakt hebben. Wij zijn bij de mensen te rade gegaan die reeds hijsmiddelen hadden gekocht. Als zij namelijk tevreden waren, dan betekende dat dat wij waarschijnlijk ook een goede aankoop konden doen. Wij hebben daarom bij diverse smederijen geïnformeerd waar zij hun hijsmiddelen hadden gekocht en zij kwamen eigenlijk allemaal met een site aan zetten. Het ging hier over de pagina van gebuwin. Wij hadden nog nooit van deze site gehoord, maar toen wij er eenmaal een bezoekje aan brachten, was het ons meteen duidelijk dat dit de site was waar wij een bestelling wilden plaatsen. Wij wisten niet dat er tegenwoordig zoveel mogelijkheden waren wanneer het ging over hijsmiddelen. 

Deze hijsmiddelen zijn de moeite waard

Omdat wij altijd met zeer zware materialen werken, was het voor ons van het grootste belang dat de hijsmiddelen die wij zouden aanschaffen, van goede kwaliteit waren. Wij hebben daarom met veel interesse door het aanbod van gebuwin.com gebladerd en wij zagen dat je hier bijna geen ‘nee’ kunt kopen wanneer je op zoek bent naar goede hijsmiddelen. Wij hebben dan ook al heel snel een bestelling geplaatst en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Wij hebben het zeer op prijs gesteld dat wij zo goed werden voorgelicht door een van de medewerkers van dit bedrijf. Wij wisten namelijk niet helemaal welke hijsmiddelen voor ons het meest geschikt waren, maar deze medewerker heeft ons daar heel goed over weten voor te lichten. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar mogelijkheden om uw werk lichter te maken, kijk dan een keer op gebuwin.com. Ik ben er zeker van dat u hier een wereld aan interessante mogelijkheden kunt vinden. 

Wij werken nu altijd met plezier

Sinds wij met de producten van dit bedrijf werken, besparen wij onszelf heel veel energie. Wij kunnen namelijk met het grootste gemak nu de zwaarste materialen verplaatsen. Kortom:

  • Kijk even op de site van gebuwin.com
  • Bekijk hier welk materieel u hier allemaal kunt kopen 
  • Plaats vandaag nog een bestelling via deze site 

Ik kan u dit bedrijf van harte aanbevelen. Men verkoopt hier alles wat u nodig heeft om uw werk een stuk lichter te maken. 

Lees meer…