Een horloge is iets wat voor veel mensen snel opvalt bij bijvoorbeeld een eerste ontmoeting. Een horloge bestaat niet enkel uit een mooi klokje maar het bandje om het horloge heen is ook zeker iets dat de aandacht kan trekken. De horlogebanden specialist heeft een ruim assortiment voor je klaar staan, zo heb je de keuze uit onder andere:

  • Leren horlogebandjes
  • Rubberen horlogebandjes
  • Metalen horlogebandjes

Natuurlijk heb je al deze horlogebandjes in diverse maten, kleuren, diktes en merken. Dus wanneer je wel een nieuw horlogebandje kan gebruiken, hebben zij een ruim assortiment voor je klaar staan! Ze hebben niet alleen horlogebandjes, ook hebben ze hier prachtige accessoires voor. 

Accessoires voor horlogebandjes

Een kaal horlogebandje kan natuurlijk saai zijn voor sommige mensen, misschien ben jij een van deze personen. Wees niet getreurd, want gelukkig heeft de horlogebanden specialist accessoires speciaal voor op horlogebandjes. Zo heb je bijvoorbeeld sluitingen, je hebt vlindersluitingen, vouwsluitingen en panerai sluitingen, deze sluitingen komen voor in diverse maten en kleuren zoals zwart, staal en rose. De prijzen voor een horlogesluiting verschilt van 15 tot 50 euro. Vanzelfsprekend moet je je horloge natuurlijk goed kunnen opbergen zodat hier geen krassen of dergelijke op kunnen komen, dat zou immers zonde zijn. Hiervoor heeft de horlogebanden specialist watchwinders en horlogeboxen, je kunt hierbij zelf aangeven hoeveel horloges hierin moeten worden opgeborgen en of het materiaal van leer of hout moet zijn. 

Eigen ervaring met de horlogebanden specialist

Mijn oude horloge had een horlogebandje dat niet goed meer was, hij zag er al gauw gebruikt uit terwijl ik hem nog maar een paar keer gedragen had. Dit staat natuurlijk niet netjes bij een mooie, nette outfit. Toen kwam ik de horlogebanden specialist tegen en heb ik dus twee weken geleden een zwart leren horlogebandje gekocht bij de horlogebanden specialist. Dit is mijn eerste aankoop bij de horlogebanden specialist en ben erg te spreken over de kwaliteit van het horlogebandje. Nog geen moment heb ik spijt gehad van deze aankoop. Hierom kocht ik nog een horlogebandje, dit keer een metalen, ook dit keer geen moment spijt. Het is precies zoals aangegeven staat op het plaatje op de website van de horlogebanden specialist. Ook heb ik voor bij mijn leren horlogebandje een extra vlindersluiting gekocht, ik heb gekozen voor de vlindersluiting rose 16mm van 29,95eu.. En echt waar, het zat prachtig, het paste er precies bij en doordat de gesp van edelstaal met een PVD coating is gemaakt blijft de sluiting lang mooi. Bij de sluiting zit een bandpen ter bevestiging aan het horlogebandje. Deze vlindersluiting geeft een mooie sportieve en elegante uitstraling af, ideaal!  

Dus, heb jij ook net als wat ik had, een mooi klokje maar een horlogebandje wat er gewoon niet meer toonbaar uitziet, maar wil jij nog wel een horloge blijven dragen zonder meteen weer honderden euro’s te besteden aan een splinternieuw horloge? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van de horlogebanden specialist en het ruime assortiment even goed door te spitten en wellicht zit er iets voor je tussen! 

Lees meer…