Voor elk horecabedrijf is barkoeling erg belangrijk. Hierin worden diverse dranken koel gehouden en daarmee is een barkoeling onmisbaar voor elk café en restaurant. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte barkoeling voor bij u in uw horecabedrijf, dan kunt u hiervoor het beste terecht bij Veld Koeltechniek. Dit is een gespecialiseerd bedrijf in koeloplossingen voor horecagelegenheden en bedrijven die werken met voedingswaren en dranken. De barkoelingen die hier verkocht worden zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit en kunnen in de meeste gevallen worden ingebouwd in een bar, zodat de drankjes altijd gekoeld voor handen zijn en u uw gasten in uw etablissement kunt voorzien van lekker gekoeld drinken. Een barkoeling kunt u overigens eenvoudig online bestellen bij Veld Koeltechniek, want op de website shop.veld.nl staat een groot assortiment met koelingen die voor de bar bestemd zijn en daarbij heeft u de keuze uit verschillende merken, diverse formaten, meerdere deuren en speciale uitvoeringen. We zullen de barkoeling van Veld Koeltechniek daarom eens wat beter bekijken om u op weg te helpen bij het selecteren van de koeling die u voor uw bedrijf nodig heeft.

De keuze van de juiste barkoeling

Op de website van Veld Koeltechniek wordt een uitgebreid assortiment aan koelingen aangeboden, waarbij de barkoeling een populair artikel is. De barkoeling is namelijk verkrijgbaar in een zeer handzaam formaat. Zelfs zo handzaam dat hij boven een bar gehangen kan worden. De koelinen worden daarnaast van verschillende merken op deze website aangeboden. Zo vindt u hier barkoeling van:

  • Afinox
  • Dru
  • Copeland
  • Brema
  • ColdFlow
  • La Squandra
  • Celltherm

En zo zijn er nog meer merken te noemen. U zult ontdekken dat de barkoeling van ESTA met name veel verkocht wordt op deze website. Van elke barkoeling staat een foto afgebeeld, zodat u direct al kunt zien of dit een koeling is die geschikt zal zijn voor uw locatie. Er staat zelfs in de specificaties bij elke koeling in wat voor markt deze veel gebruikt wordt en ook de slijterij mag daarin niet ontbreken. Andere specificaties betreffen de afmetingen, het gewicht, het koelmiddel type en de levertijd. Daarnaast staat er een downloadbare brochure waarin u de barkoelingen nog eens op uw gemak kunt bekijken. De verschillende koelingen worden aangeboden met één, twee of meerdere deuren en daarbij heeft u ook nog de keuze uit gesloten deuren of deuren van glas, waardoor u eenvoudig kunt zien welke producten in de koeling staan opgeslagen en hoeveel er nog van een product aanwezig is. Zo kan tijdig een product in uw etablissement worden bijgevuld en bent u altijd in staat om gekoelde drankjes te bieden aan uw gasten. De koelingen zijn daarnaast zeer handzaam in formaat en eenvoudig te plaatsen, waardoor u weinig tot geen overlast heeft van de plaatsing van een koeling.

Betaalbare koelingen

Prijstechnisch gezien is Veld Koeltechniek absoluut aan te bevelen voor iedereen die op zoek is naar één of meerdere barkoelingen. Deze leverancier is een typisch voorbeeld van hoge kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs, want de koelingen die op de website staan zijn allemaal zeer voordelig geprijsd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor bent u er zeker van dat u absoluut de beste koeling heeft die u voor het desbetreffende bedrag kunt krijgen en daarmee weet u ook zeker dat u vele jaren plezier zult hebben van deze koeling. De duurzaamheid van een koeling is namelijk erg belangrijk en als uitbater of eigenaar van een horecagelegenheid is het bekend hoe belangrijk het is om continuïteit te kunnen bieden, waarbij het niet of slecht functioneren van een koeling funest kan zijn voor uw handel. Met Veld Koeltechniek bent u er zeker van dat u die continuïteit kunt garanderen.