Goed licht in uw huis is belangrijk. Daarnaast wilt u ook altijd een goede sfeer creëren in uw pand. Dit kunt u doen met LED inbouwspots. LED inbouwspots zijn er namelijk in verschillende soorten, waardoor u altijd het perfecte licht heeft voor uw pand. Bij Pretmetled vindt u verschillende soorten en maten LED inbouwspots, waardoor u direct kunt beginnen met het vernieuwen van uw interieur en daarnaast ook altijd gezelligheid creëert. Wij leggen u graag uit welke LED inbouwspots wij in ons assortiment hebben en welke u kunt gebruiken voor uw ruimtes. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe LED inbouwspots.

Verschillende soorten LED inbouwspots voor iedere ruimte

Het vinden van de juiste LED inbouwspots is niet eenvoudig. U moet namelijk altijd rekening houden met de plaats waar de LED inbouwspots geplaatst worden. Hierbij kunt u kijken naar de inbouwdiepte. Hier bestaan namelijk verschillende varianten voor. Als de inbouwdiepte voor de LED inbouwspots geen beperkingen heeft, dan kunt u eerst kijken naar uw persoonlijke voorkeuren. Er zijn bijvoorbeeld ronde en verdiepte spotten verkrijgbaar in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook nog verschillen in het armatuur waar het lampje in gaat. Deze komen namelijk in verschillende kleuren. De meeste mensen kiezen bijvoorbeeld voor een wit spotje met een zilveren kleur, maar ook zwart, brons of grijs behoren tot de mogelijkheden. U kunt geheel eenvoudig de juiste lichtkleur combineren met het gewenste armatuur. De spots zijn namelijk verwisselbaar. De lampjes ogen esthetisch hetzelfde, maar de binnenkant is anders. Zo wijkt bijvoorbeeld de lichtsterkte af, maar ook de lichtkleur. Zo zijn er verschillende kleuren mogelijk voor:

  • De woonkamer en slaapkamer
  • De badkamer
  • De keuken
  • Werkkamer of bijkeuken
  • Garage

Voor uw woonkamer of slaapkamer wilt u wellicht extra warm licht hebben. De lampen krijgen een warmere kleur naarmate de lamp wordt gedimd. Voor de badkamer wilt u het liefst goed en helder licht hebben, waardoor u voor warm wit kunt gaan. De spiegels met ingebouwde verlichting hebben echter vaak natuurlijk wit, zodat u eenvoudig kunt scheren, make-up opdoen of uw lenzen in kunt doen. Bij de keuken zijn er ook verschillende opties mogelijk. Bij een open keuken is het het mooist om de lichtkleur uit de woonkamer door te trekken, maar als dit niet het geval is dan kunt u overwegen om warm wit toe te passen, zo ook in de werkkamer of bijkeuken. Voor de garage gebruikt u weer natuurlijk wit, de kleur die u ook vaak tegenkomt in magazijnen, praktijkruimten of fabriekshallen. U kunt al deze LED inbouwspots eenvoudig via onze webshop bestellen. Zodra u de juiste LED inbouwspots gevonden heeft voor uw ruimtes, dan plaatst u deze in uw winkelmandje. Daarna rondt u de bestelling eenvoudig af middels de veilige betaalmethoden en zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Alle informatie omtrent de LED inbouwspots is ook terug te vinden op onze website. Onze medewerkers kunnen u ook altijd voorzien van deskundig advies bij uw bestelling, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Bij ons betaalt u nooit teveel

Petmetled.nl is het adres waar u moet zijn voor al uw inbouwspots. Wij hebben een groot assortiment met verschillende soorten en maten, waardoor u altijd de juiste verlichting voor uw ruimtes aan kunt schaffen. Daarbij hanteren wij altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Zo bent u er bij ons altijd van verzekerd dat u een goede aankoop doet, waarvoor u nooit teveel betaalt. Wilt u meer informatie over onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.pretmetled.nl/.

Lees meer…