Zodra de eerste zonnestralen ons land bereiken halen we bij ons thuis de bbq al tevoorschijn. Het hele gezin is dol op barbecuen en zeker nu we de bbq catering in Leiden hebben ontdekt. Voorheen waren we meestal een hele dag in de weer om onze bbq voor te bereiden. Eerst naar de supermarkt om inkopen te doen. Vlees, groenten, fruit voor de fruitsalade, toetjes, etc. Dan thuis aan de slag met alle voorbereidingen. Ik kruid het vlees en snijd er kleine stukjes van en mijn vrouw gaat meestal aan de slag met de salades. Voordat we de barbecue catering in Leiden hadden ontdekt deden we dat allemaal nog zelf. De grote favoriet is denk ik de aardappelsalade van mijn vrouw, met een lekker yoghurtsausje, die past heel goed bij een vleesmaaltijd. Ik moet toegeven dat we, zelfs nu we de bbq catering in Leiden hebben ontdekt, deze salade nog vaak zelf extra maken, omdat hij zo lekker is. En als we slechts met een paar man gaan barbecuen doen we ook meestal veel zelf. Maar voor grote(re) groepen wordt het wel interessant om de bbq catering in Leiden in te schakelen. Ten eerste omdat het best veel werk is om voor een grote groep een barbecue voor te bereiden en ten tweede omdat hoe meer mensen er deelnemen, hoe goedkoper het relatief gezien is om het uit te besteden. Wij schakelen dan altijd liever de bbq catering in Leiden in, in plaats van dat we koste wat kost voor de hele groep alles moeten voorbereiden. Als we dan een bbq-feestje hebben gepland is het enige wat we hoeven doen de bbq aansteken en genieten van onze avond. Dat hadden we jaren eerder moeten doen.

De uitgebreide service van de bbq catering in Leiden

Nergens heb ik zo’n goede en uitgebreide bbq-service ervaren als bij Hoogeboom Partyservice (https://www.hoogeboompartyservice.nl.) Ze leveren alles volledig kant en klaar aan, zodat je alleen nog maar zelf het vlees hoeft te bakken en aan te schuiven. Ze hebben onder andere een Hollands barbecue pakket en een Mediterraans barbecue pakket. Wij gaan meestal voor de Hollandse, omdat we het vlees erg lekker vinden wat ze hierbij leveren. Er zit namelijk het volgende in aan vlees:

  • Kipsaté
  • Bbq worstjes
  • Gemarineerde, ontbeende kippenbout
  • Rundvleeshamburgers
  • Spareribs
  • Shaslik

Zes verschillende stukjes vlees dus, echt voor ieder wat wils. En daarnaast zitten er de volgende bijgerechten en extra’s bij: Diverse broodsoorten, kruidenboter, diverse salade’s en vier verschillende sausjes voor bij het vlees. Al met al een erg uitgebreid pakket van deze bbq catering in Leiden. Bovendien leveren ze een hele grote portie en houden we bijna altijd vanalles over, wat we de volgende dag met ons eigen gezin oppeuzelen, handig!

Wat Hoogenboom Partyservice nog meer biedt

Naast een goede bbq catering in Leiden, zijn ze ook in te schakelen voor diverse buffetten en lunches. Ook op de zaak hebben we ze al diverse keren ingeschakeld. Ik tipte de baas over onze favoriete bbq catering in Leiden, en sindsdien hebben we al meerdere keren een uitgebreid lunchbuffet bij ze besteld, voor tijdens evenementen in onze bedrijfshal. De lunches zijn altijd vers, zelfgemaakt door hun eigen medewerkers (en dus niks kant-en-klaars,) en erg smaakvol. De uitgebreide lunchoptie bestaat uit een soepje, diverse broodjes, twee verschillende salades, een portie gehaktballetjes, fruit en wat te drinken voor erbij. Dit blijkt altijd meer dan voldoende te zijn. Alles wat je besteld wordt heel netjes ingepakt en het is altijd vers, Wij zijn dan ook meer dan tevreden over Hoogenboom partycatering!