Ons bedrijf loopt al een aantal jaar niet helemaal goed meer en vandaar dat wij goed moeten kijken of de investeringen die wij moeten doen, ook voordeliger kunnen worden gedaan. Zo moesten wij bijvoorbeeld laatst overstappen op nieuwe computers omdat die van ons helemaal niet goed meer werkten. Dat was een hoge kostenpost en vandaar dat wij er alles aan gedaan hebben om te kijken of wij misschien ook ergens geld konden besparen. Wij zijn toen op het internet gaan kijken naar de mogelijkheden en al heel snel kwamen wij op een pagina waar het fenomeen microsoft open license werd besproken. Ik moet u bekennen dat ik tot op dat moment nog nooit van microsoft open license gehoord had, maar toen ik er meer over las, sprak het me meteen heel erg aan. Het principe van microsoft open license is dat je tweedehands licenties koopt die je vervolgens kunt gebruiken. Ik dacht altijd dat je alleen maar nieuwe microsoft open license kon kopen, maar dat bleek dus niet het geval te zijn. Dit was voor ons een heel mooie manier om geld te besparen en ik ben daarom ook met veel interesse gaan lezen wat de voordelen van deze microsoft open license is. Al heel snel had ik in de gaten dat dit voor ons bedrijf een ideale manier was om heel veel geld te besparen en ik ben daarom ook meteen gaan kijken hoe ik aan een dergelijke licentie kon komen. Ik heb daarvoor heel veel en heel lang op het internet gezocht en al snel kwam ik terecht op een site waar ik alles gevonden heb waar ik naar op zoek was. Dit was de site Softtrader.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan omdat je hier voor een heel goede prijs heel goede producten in huis kunt halen. Bovendien geef je hier heel lage bedragen uit en dat was precies waar ons bedrijf ook naar streefde.

De microsoft open license bespaarde ons heel veel geld

Toen wij eenmaal in de gaten hadden wat een microsoft open license was, waren wij het er meteen over eens dat wij dit moesten hebben. Wanneer je namelijk dit koopt, kun je heel veel geld besparen. Ik vond het daarom ook erg prettig om de site Softtrader.nl te bekijken. Het klinkt misschien in eerste instantie als een site die iets doet wat niet legaal is, maar op de site wordt duidelijk uitgelegd dat dat niet het geval is. De rechter heeft namelijk bepaald dat een microsoft open license iets is wat je ook als tweedehands product mag verkopen. Dat was voor ons bedrijf een heel goede manier om heel veel geld te besparen. Mocht u daarom ook graag een microsoft open license willen kopen omdat u graag goede programma’s wilt gebruiken zonder daar meteen de hoofdprijs voor te betalen, dan raad ik u aan om een keer naar Sofftrader.nl te gaan kijken. U zult zien dat er heel veel interessante mogelijkheden beschikbaar zijn.

Wij zijn zeer tevreden over deze site

Wij hebben inmiddels onze licenties aangekocht en daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Wij zijn heel blij dat wij hier zaken zijn gaan doen want daardoor hebben wij heel veel geld weten te besparen. Kortom:

  • kijk een keer op de site van dit bedrijf
  • bekijk welke software u hier kunt kopen
  • plaats vandaag nog een bestelling

Mocht u nog niet op de site van dit bedrijf hebben kunnen kijken, dan raad ik u dat alsnog van harte aan. Het adres is Softtrader.nl.