Onlangs kreeg ik de tip van een vriendin om eens op global-hairstyling.nl te kijken, omdat dit volgens haar de beste barbier in Almere is.  Zelf ben ik al erg lang opzoek naar een goede barbier in Almere. Er is niets zo vervelend als met een teleurgesteld gevoel bij de kapper weg te gaan. Via de site kon ik gemakkelijk een afspraak maken. Voorafgaand aan mijn afspraak heb ik inspiratie opgedaan door een kijkje te nemen in het modellenboek op de site. Toen het eindelijk zover was, werd ik zeer vriendelijk ontvangen en kreeg gelijk een kopje koffie. De kapster die mij hielp stelde me erg op mijn gemak. Nadat ik wat persoonlijk advies van haar kreeg, is ze gelijk aan de slag gegaan. Ik heb gekozen voor verven, highlights en knippen. Aangezien ik een hele make-over wenste was ik best zenuwachtig. Mijn haar is van zichzelf donkerbruin, maar met de gedachte dat de zomer eraan komt wou ik het dit keer graag blond laten verven. Toen ik het eind resultaat zag, kon ik niet meer dan super tevreden zijn! Mijn haar heeft een mooie blonde kleur gekregen. De kapster heeft zeer vakkundig gewerkt en ik liep met een gelukkig gevoel de kapperszaak uit. 

Waarom juist deze barbier in Almere?

Naar mijn mening is deze barbier in Almere een zeer professionele, gezellige en vakkundige kapperszaak. De kwaliteit van de haarverf waar gebruik van wordt gemaakt is erg hoog. Bij andere kappers werd mijn haar na het verven snel droog, brak het snel af en werd het erg pluizig, maar sinds ik bij deze barbier in Almere ben geweest heb ik daar geen last meer van! Daarnaast staat de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Toen ik de kapperszaak binnen stapte, werd ik gelijk begroet door alle kapsters waardoor ik een warm gevoel van welkom kreeg. Ook ziet de zaak er netjes, schoon en stijlvol uit. Tijdens het uitwassen van de verf kreeg ik ook nog een hoofdmassage, dit was erg prettig. Na afloop heb ik ook nog een fijne silver shampoo aan kunnen schaffen, om mijn blonde haar mooi blond te houden. 

Waarvoor kunt u bij Global Hairstyling terecht?

Bij deze barbier in Almere worden veel verschillende soorten behandelingen aangeboden zoals knippen, verven, highlights, coupe de soleil en verven met hiplex. Daarnaast kunt u ook bij deze barbier in Almere terecht voor het epileren van wenkbrauwen, het opsteken van het haar, scheren en het stylen van een baard. Kortom, Global Hairstyling is ook nog eens zeer veelzijdig! Ook kunt u hier terecht voor persoonlijk advies indien u zin heeft in een totaal nieuw kapsel. De openingstijden van deze barbier in Almere zijn ook zeer gunstig, op donderdagavond kunt u hier tot maar liefst 20:00 uur terecht.

Aangezien ik al veel kapperszaken in Almere heb bezocht, kan ik mijzelf redelijk kritisch noemen. Na mijn bezoek aan Global Hairstyling in Almere, wil ik niks anders meer! De voordelen van deze barbier in Almere noem ik dan ook graag nog even puntsgewijs op;

  • Klantvriendelijkheid
  • Goede kwaliteit verf
  • Professionaliteit
  • Gezellige sfeer
  • De kapperszaak is erg netjes

Kortom, naar mijn mening is Global Hairstyling de beste barbier van Almere!