Bent u opzoek naar een alarminstallatie? Dan bent u bij directveilig.nl aan het goede adres. directveilig.nl is het grootste beveiligingsbedrijf van Nederland. Het bedrijf heeft zich al meer dan 20 jaar gespecialiseerd op het gebied van beveiligingsoplossingen voor bedrijven maar ook particulieren. De moderne producten vergroten de veiligheid, zijn makkelijk in gebruik maar zien er ook nog eens stijlvol uit. 

Het bedrijf heeft zes vestigingen over heel Nederland verspreid en kent daardoor een gevarieerd klantenbestand die snel bedient kan worden. Het bedrijf bedient de klant in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf staat bekent om de kwaliteit van beveiliging en snel herstel.

Alarminstallatie

directveilig.nl biedt de klant een alarminstallatie waarbij een app hoort. De app wordt gebruikt voor jong en oud en is ingesteld zodat u zonder extra kennis gebruik kunt maken van de alarminstallatie. De app is te gebruiken voor Android en iOS. Via de app kunt u de alarminstallatie gemakkelijk en eenvoudig uitschakelen. Hierbij heeft u de keuze uit drie standen:

  1. Volledig inschakelijk
  2. Thuis actief (gedeeltelijk inschakelen)
  3. Uitschakelen

Daarnaast is het ook gemakkelijk om de instellingen te wijzigen. Dit kan u eenvoudig zelf aanpassen. Zo kunt u ook anderen de machtiging in de alarminstallatie geven of een andere vestiging aan de app koppelen. Deze alarminstallatie maakt het mogelijk om overal ter wereld de alarminstallatie in en uit te schakelen. Het systeem beschikt over een internet en wifi aansluiting wat dit mogelijk maakt. De alarminstallatie is draadloos en kunt u eenvoudig zelf samenstellen via de website. U kiest op basis van uw behoeften het pakket wat het beste aansluit. De draadloze alarminstallatie werkt dankzij de nieuwste technologie op een afstand van twee kilometer. De alarminstallatie is heel bruikbaar en werkt nagenoeg overal, maar zorgt er ook voor dat de lelijke kabels of goten verleden tijd zijn. Dit zorgt voor een strakke omgeving in huis of in het kantoor.

De voordelen

Het alarmsysteem kent een aantal voordelen zoals:

  • 24/7 doormelding: u krijgt een super snelle melding wanneer er wordt ingebroken bij uw woning of bedrijfspand. Naast een technisch telefoonbericht via de app wordt u binnen 10 seconden gebeld door de meldkamer. Dit kan door een virtuele computergestuurde meldkamer maar ook door een persoon die u belt. U kunt hier zelf een keuze in maken. 
  • Goed verzekerd: het alarmsysteem is uitgerust met VRKI klasse 2-certificering. Het is ook mogelijk om een hogere risicoklasse te kiezen.
  • Interactieve systeemcontrole: de alarminstallatie houdt u ook op de hoogte van wanneer de batterijen leeg zijn of de stroom uitvalt. Problemen worden dus altijd voortijdig ontdekt. 
  • HD WIFI camera: met de slimme camera kunt u precies kijken wat er gebeurd wanneer het alarm afgaat of wanneer u dat wilt. Daarnaast beschikt deze camera over een intercomsysteem zodat u live kunt communiceren met anderen. Er is ook een privacy knop aanwezig die de camera tijdelijk laat stoppen. 

De alarmsystemen zijn geschikt voor in de woning en bedrijfspanden. Zowel particulier als zakelijk gebruik, in beide gevallen kunt u het systeem en de app gemakkelijk gebruiken. De app is gemakkelijk voor gebruik. Ook over de installatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit wordt gedaan door de monteurs.