Ik heb al jaren interesse in beleggen, maar heb nooit de stap genomen om er mee te beginnen. Ik wist nooit waar ik het beste kon starten, bovendien heb ik geen verstand van de markt en niet de tijd om alles de hele tijd in de gaten te houden. Ik vind het echter zonde om geld op mijn bankrekening te laten staan en er niets mee te doen. Vorige maand heb ik eindelijk de stap gezet en ben begonnen met online beleggen. Ik had mij eerst ingelezen en las veel positieve verhalen over e-forex. Beleggen via dit bedrijf is erg gemakkelijk en ik ben erg blij met de eerste resultaten. Al jaren ben ik aan het twijfelen over beleggen, ik lees vaak dat het verstandig is om te doen, maar dat je ook veel geld kan kwijtraken als je het niet goed doet. Ik liet altijd mijn geld op mijn bankrekening staan, terwijl ik wist dat dit erg onverstandig is. Je krijgt namelijk bijna geen rente op je rekening en gezien de inflatie wordt je geld alleen maar minder waard. Het voordeel van een bank is dat je geld veilig staat en dat je er gemakkelijk bij kan komen. Het leek mij toch het beste om te beginnen met online beleggen, maar ik wilde mij eerst goed inlezen. Online vond ik verschillende websites met informatie en ik kocht een boek over beleggen. Na het lezen van het boek en verschillende artikelen, begreep ik veel beter hoe beleggen werkt en wat alle termen betekenen. Je kan echter niet zomaar beginnen met online beleggen, je moet dit via een platvorm, of een broker doen.

Online beleggen via e-forex

In het boek stond niet beschreven welke broker je het beste kan kiezen, maar ik las hier wel het een en ander over op de websites. Het leek mij het beste om aanbevelingen van andere mensen te vergelijken en hiermee een keuze te maken. Ik las veel over online beleggen via e-forex en dat veel gebruikers erg positief waren over deze broker. Ik besloot om de website te bezoeken, om te zien hoe zij werken en welke mogelijkheden er zijn. Ik vond de website erg interessant en had vooral interesse in automatisch online beleggen. Op die manier hoef je zelf niets te doen, want experts beleggen het bedrag. De voorgaande resultaten waren erg positief en ik besloot om een account te maken en te starten. 

Goede klantenservice en prima resultaten

Helaas lukte mij het niet om direct een account te maken, omdat ik ergens wat verkeerds had ingevuld. Ik kon gemakkelijk contact opnemen met de klantenservice en die hielpen mij om het foutje op te sporen en om te starten. Ik ben nu bijna twee maanden bezig met online beleggen en ben erg blij met mijn keuze. Ik behaal prima resultaten en ben van plan om meer geld te beleggen. Online beleggen via e-forex is erg gemakkelijk en ik raad dit bedrijf aan.

  • Ik las veel positieve verhalen over deze broker
  • Je kan op verschillende manieren bij hun beleggen
  • De klantenservice staat klaar om te helpen
  • Ik behaal goede resultaten