Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

Elk woord een vonk!

Het Openbaar Ministerie meent het recht te hebben om mij te vervolgen wegens wat het noemt 'opruiing'. Dit heeft geleid tot het politiek proces dat op 8 januari plaatsvindt vanwege mijn schriftelijke aanvallen op de vernietigingsmachine die vreemdelingenbeleid heet.

trying-to-stop-the-machine400 (36k image)

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 31/12/2012 om: 16:11u [link]

DE AS OVER RUDOLF DE JONG

Rudolf (52k image)

Het nieuwe AS nummer 180 is geheel gewijd aan Rudolf de Jong.

Klik op meer.


=Thom= op: 30/12/2012 om: 17:44u [link]

Anarchistische boekenmarkt Utrecht, 19 januari 2013

boekenmarkt (120k image)
Op Zaterdag 19 januari 2013 organiseert het Anarchistisch Kollektief Utrecht de Anarchistische Boekenmarkt 2013.
Klik op meer

=Cornelis Prul= op: 28/12/2012 om: 01:50u [link]

Kinderpardon en strafbare 'illegalen': mensenhandel in de polder!

Hoe gaan we dit uitleggen aan de kinderen? Illegaal verblijf, zo wil de ministerraad, wordt strafbaar. Tegelijk: er komt een marginaal kinderpardon voor een select groepje dat aan de criteria voldoet.

money_well_spent300 (32k image)

Voor de zoveelste keer worden mensen gebruikt als politieke ruilhandel en dat is mensenhandel als ieder ander. Het ene kind ziet de ouders de gevangenis ingaan omdat deze zoals dat heet 'illegaal' zijn en mag blij zijn als het achter de tralies bij hen mag blijven, het andere kind krijgt papieren, een gunst, en diens ouders misschien ook. Dank u! Dank u!

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 22/12/2012 om: 01:20u [link]

De staat wil verzet tegen 'asielbeleid' breken

Beste mensen,

Op 8 januari 2013, om 13.45 uur bij de meervoudige kamer in Haarlem, dient het proces tegen Joke Kaviaar. Zij schrijft al jarenlang aanklachten tegen wat de overheid noemt 'het asielbeleid'.

Lockdown_Dissent (23k image)

Zoals jullie je wellicht herinneren werd ze wegens 'opruiing en verspreiding tot opruiing, met terroristisch oogmerk' vorig jaar 13 september 2011 opgepakt door de Nationale Recherche en drie dagen in beperkingen vastgehouden.
Ook werd er huiszoeking gedaan. Drie maanden later, op 7 december 2011, liet het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie haar website ontoegankelijk maken. De website is op 8 december 2011, een dag later, weer terug online gezet en staat er nog altijd "inclusief de opruiende teksten" aldus een proces-verbaal in het dossier.

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 17/12/2012 om: 18:30u [link]

Kom in opstand! Tegen de wet van grens en land!

In twee weken tijd zijn twee tentenkampen van vluchtelingen ontruimd (lees hier het verslag van Recht op Bestaan!). De Neederlandse staat heeft de vluchtelingen liever weer terug in de anonimiteit, waar ze sterven mogen zonder dat iemand er naar omkijkt. In de maanden dat het tentenkamp Recht op Bestaan in Den Haag bestond, ben ik daar geweest om mee te demonstreren en om verhalen van vluchtelingen in de openbaarheid te brengen.

applausrutteteeven-400 (101k image)

Gisteren verdronken 27 Irakezen bij een poging om via de EgeÔsche Zee vanuit Turkije het Griekse eiland Lesbos te bereiken. Daaronder waren ook kinderen. Een man van 20 overleefde het. De smokkelaars die steevast profiteren van de Europese politiek van migratiecontrole vingen van elk van hen 2000 dollar.

klik op 'meer'


=Joke Kaviaar= op: 17/12/2012 om: 02:12u [link]

ANARCHISME VAN NU

OmslagVr (94k image)


Anarchie en anarchisme zijn op verschillende wijzen dubbelzinnige termen. In de eerste plaats worden ze zowel in positieve (perfecte orde) als in negatieve (wanorde) zin gebruikt. In de tweede plaats vindt men ze terug in het linkse als in het rechtse blok van de politieke filosofie. De IsraŽlische libertaire activist en sociale wetenschapper Uri Gordon behandelt in zijn proefschrift het anarchisme links binnen het sociaal-politieke spectrum, geŽnt op de positieve, constructivistische interpretatie ervan.

Klik op meer.


=Thom= op: 09/12/2012 om: 11:34u [link]

Moord door politie: R.I.P. Rishi - zondag 9/12 16 u. Den Haag Hollands Spoor - spoor 4

Last Monday we were at the station of The Hague HS, where friends of Rishi, the 17 year old kid that got murdered by the police, were standing near the place where he got shot. They were harassed by security guards who wanted to take away the candles and flowers. One of us recorded some video material and interviewed some friends of Rishi, plus some sympathizers.Since the police and security finally removed all the commemoration things for Rishi on Tuesday, Rishi's friends are now calling everyone to come to The Hague HS, track 4, at 16.00 this Sunday, to re-claim the space and make sure this murder will not be forgotten.

Bring candles, flowers, graffiti, whatever! Don't let the police get away with this!

=Joke Kaviaar= op: 08/12/2012 om: 18:03u [link]

Burgemeester Den Haag wil vluchtelingenkamp ontruimen.

Vandaag werd er in de commissie vergadering in het Stadhuis in Den Haag gesproken over het vluchtelingenkamp op de Koekamp waar wij, een groep uitgeprocedeerde vluchtelingen sinds 19 september verblijven en actie voeren tegen onze rechteloosheid en het inhumane vluchtelingenbeleid.

vluchtelingen1 (179k image)

Teken hier NU de solidariteitsverklaring met Recht op Bestaan!

klik op 'meer'


=Joke Kaviaar= op: 06/12/2012 om: 18:22u [link]

STAGEPLAATSEN VOOR ZELFBESTUUR

Pad (74k image)

Het libertaire culturele centrum de coŲperatie Espace noir, in Saint-Imier (Zwitserse Jura), zoekt vanaf 1 januari 2013 gemotiveerde personen voor stageplaatsen.

Klik op meer.

=Thom= op: 03/12/2012 om: 11:03u [link]


Powered by Greymatter