Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

BUITEN DE ORDE

Voorkant.BdO (59k image)
In het derde nummer van dit jaar van ‘Buiten de orde’ staat het thema STAD centraal. Daarnaast treft men een aantal artikelen waarin actualiteiten aan de orde zijn.

Klik op meer.

=Thom= op: 10/11/2015 om: 10:47u [link]

Fascisme stoppen is de wegbereiders van het fascisme stoppen!

Als we het vandaag hebben over opkomende fascisme, dan moeten we onder ogen zien dat de rechtse hetze van Wilders en de marcherende stormtroepen van Pegida, Voorpost, NVU, Identitair Verzet en andere neo-nazi groeperingen, niet uit de lucht komen vallen. De reacties van de gevestigde politiek hierop zijn hypocriet.

demo.1.11.15-2 (356k image)

Menig politicus, landelijk en plaatselijk, haastte zich afgelopen week te verontwaardigen over intimidatie en geweld omdat politici er door worden getroffen. Maar intimidatie en geweld tegen vluchtelingen zijn al decennialang aan de orde van de dag en daarvoor zijn diezelfde politici verantwoordelijk. De fractievoorzitters van de landelijke politiek die afgelopen week eensgezind een verklaring uitbrachten, mede ondertekend door Wilders, accepteren deze moderne fascist al jaren als een van de hunnen in hun midden en nemen zijn gedachtengoed over.

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 02/11/2015 om: 14:04u [link]


Powered by Greymatter