Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

Laat de dominostenen van racisme vallen!

Over Paul van Musscher (korpschef Haagse smeris) kunnen we kort zijn. Die man moet weg. Hij is niet alleen een racist. Hij zet ook zijn ambtenaren aan tot het plegen van racistisch gemotiveerd geweld tegen burgers. Burgers, die hem niet zinnen, omdat ze Marokkaan zijn of daarop zelfs maar lijken. Musscher is persoonlijk verantwoordelijk voor al het racistische geweld en dus ook voor de moord op Rishi Chandrikasing. Als je beleid voert om stelselmatig een bevolkingsgroep verdacht te maken, dan ben je, wanneer daardoor doden vallen, weinig anders dan een schrijftafelmoordenaar. Paul van Musscher had net zo goed zelf de trekker kunnen overhalen.

picket-musscher1 (55k image)

Maar.... Musscher staat niet op zichzelf.

klik op 'meer'


=Joke Kaviaar= op: 29/11/2014 om: 01:22u [link]

Laffe typetjes, die schrijftafelmoordenaars

Ik val maar even met de deur in huis. Meewerken aan deportaties is een laffe misdaad. Beetje rode verf erbij om de zaak te verhelderen. Zo kan een ieder zien wie die ambtenaren zijn die vanuit de zwaar beveilligde burelen van de IND en de Dienst Terreur en Verrek, en van het ministerie van Onveiligheid en Klassejustitie zelf, tekenen voor het afwijzen van asielverzoeken en voor het opsluiten en deporteren van 'uitgeprocedeerde asielzoekers' en 'illegalen'.

Bart-PietersDT&V (205k image)

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 26/11/2014 om: 02:22u [link]

“Toen het zes uur was, we lagen te slapen, toen kwam de politie ons halen.”

Onderstaande is mijn verslag van wat ik heb gezien en gehoord tijdens de actie op de muur van Kamp Zeist op zaterdag 22 november 2014. Het is wat vluchtelingen me vertelden en lieten zien. Twee gezinnen uit Afghanistan zaten er op dat moment. Van de actie zijn ook livestream beelden. Deze worden nog gemonteerd. Dit zijn de beelden:
Eerste deel /
Tweede deel

screenshot-livestream-muur-kamp-zeist (303k image)

Zaterdagmorgen 22 november 2014: We zijn op de muur geklommen van Kamp Zeist, ook wel bekend als Detentiecentrum Soesterberg. Doel: contact met opgesloten vluchtelingen. Aanleiding: de ingebruikname van wat Fred Teeven noemt de ‘Gesloten Gezins Voorziening’.
Binnen de muur waarop we zitten, zien we de gezinsgevangenis meteen: hij bevindt zich naast ons aan de binnenkant van de muur, herkenbaar door de beelden van het ministerie zelf, waarin deze gezinsgevangenis wordt aangeprezen als ‘kindvriendelijk’ en ‘humaan’.

klik op 'meer'


=Joke Kaviaar= op: 24/11/2014 om: 02:08u [link]

Boekpresentatie Fort van Sjakoo: Blauw en Geel en Donkerrood - Rymke Wiersma

rymke-wiersma-blauwengeelendonkerrood (89k image)

Waar: Fort van Sjakoo, Jodenbreestraat 24, Amsterdam, Netherlands
Wanneer: 28/11/2014 - 17:30

BOEKPRESENTATIE FORT VAN SJAKOO:
Blauw en Geel en Donkerrood
Van Rymke Wiersma
Vrijdag 28 november 2014
Aanvang 17.30 uur
Entree: gratis


=ABC Amsterdam= op: 19/11/2014 om: 20:56u [link]

Sinterklaas: racisme en deportatie van kinderen “diep diep triest”

Bestaat Sinterklaas? We kunnen ook vragen: bestaat er redelijkheid? Of: bestaat er vrijheid van meningsuiting? Wat in elk geval wčl bestaat is racisme. En ook: hypocriete politici. Laat ik beginnen bij de gebeurtenissen van gisteren en dan vertellen wat Sinterklaas van dit alles vindt.

op-dit-feest (63k image)

klik op ḿeer'

=Joke Kaviaar= op: 16/11/2014 om: 19:50u [link]

Teeven, handlanger van beulen in Turkije

Erg veel duidelijker kan het niet zijn. Het gezin Karabulut, waarvan moeder en vader Leyla en Ali tien jaar in Turkije hebben vastgezeten en zijn gemarteld, wordt als het aan Fred de vluchtelingenjager Teeven ligt aanstaande zondag gedeporteerd naar Turkije. Zie hier voor meer info. Dit is regelrechte uitlevering.

Karabulut (144k image)

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 15/11/2014 om: 01:20u [link]

Omdat de witte man mag beslissen

Of het nu gaat over vluchtelingen of Zwarte Piet, het zijn nooit de slachtoffers van racisme die bepalen of er wat verbeteren zal. Ze hebben het recht niet om iets te eisen, niet de kans om iets te veranderen.

Het is grappig om te zien, op een bepaalde manier, hoe fanatieke pro-Zwarte Piet aanhangers strijden voor het behoud van deze zwarte man. Eindelijk een vluchteling die mag blijven? Heet hij echt Zwarte Piet? Eh... nee. Het is natuurlijk omdat ie niet echt zwart is.
Stel dat Sinterklaas echt bestond en elk jaar met een massa echt zwarte mensen zich aan de grens zou melden, dan zou Fred Teeven direct gaan brullen dat we overspoeld werden door vreemdelingen die onze samenleving onder druk zetten. Sinterklaas zou worden gearresteerd wegens mensenhandel, de Zwarte Pieten in een detentiecentrum gestopt.

daar-wordt-aan-de-deur-geklopt (261k image)

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 07/11/2014 om: 00:09u [link]


Powered by Greymatter