Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

Politie krijgt zoveelste vrijbrief voor moord

De nekklem wordt niet verboden. De smerissen die Mitch Henriquez ermee vermoordden zullen ongetwijfeld net als de smerissen die Wensley Udenhout ermee vermoordden niet worden vervolgd. Dat is een vrijbrief geven voor moord. Een vrijbrief die 'volgens de richtlijnen' heet.

dont-worry (60k image)

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 15/07/2015 om: 02:30u [link]

Opnieuw twee mensen vervolgd wegens opruiing: blijf de verboden teksten verspreiden!

Steungroep 13 september: Twee mensen vervolgd wegens omhoog houden poster "Rara, wiens rechtsorde is het?"

Kom naar de rechtszaak en laat zien dat we ons de mond niet laten snoeren! Blijf de verboden teksten verspreiden!
10 juli om 9 uur: Parnassusweg 220, 1076 AV Amsterdam - zorg dat je er om 8:45 uur bent.

Rara, wiens rechtsorde is het?

15 mei vorig jaar werden 7 mensen opgepakt tijdens een solidariteitsactie waarbij de verboden teksten van Joke Kaviaar werden uitgedeeld op de Dam. Nu de veroordeling van Joke Kaviaar definitief is, heeft het OM twee van hen gedagvaard wegens het laten zien van één van de posters: "Rara, wiens rechtsorde is het?" De rechtszaak is op 10 juli om 9 uur bij de meervoudige kamer in Amsterdam aan de Parnassusweg. De steungroep 13 september roept daarom op om nogmaals de twee verboden teksten van Joke Kaviaar digitaal én IRL te verpreiden.

censuur (186k image)
foto: smeris haalt poster 'Rara, wiens rechtsorde is het?' weg bij het gerechtshof in Amsterdam op 15 mei 2014

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 07/07/2015 om: 00:35u [link]

Wij zijn geen engelen en wij rellen

Oktober 2005 gaan twee jongens van Afrikaanse achtergrond op de vlucht voor de politie in Clichy-sous-Bois, voorstad van Parijs, zij weten dat ze niets goeds van smerissen te verwachten hebben. Zij verstoppen zich in een transformatorhuisje waar zij geëlektrocuteerd worden. Zij werden zogenaamd verdacht van inbraak. Wat ook de reden voor hun vlucht voor de politie is geweest, zij hebben het met hun leven bekocht. Voor de tweede ronde dat jaar staan de Franse voorsteden in brand.

chelseaives (23k image)

meer...

=Cornelis Prul= op: 02/07/2015 om: 17:52u [link]

Klaas Dijkhoff komt op stoom: razzia's en Engelse grenswachten in Hoek van Holland

In één week tijd twee keer bericht van een razzia onder mensen zonder papieren. Vorige week in Den Haag, vandaag in Amsterdam. Gaat lekker zo, Klaas Dijkhoff. Het heeft even mogen duren voor we je ware gezicht te zien kregen achter dat goedlachse VVD smoelwerk, maar nu is het zover.

the-raid500px (62k image)

We hebben een waardig opvolger voor Fred 'de vluchtelingenjager' Teeven mensen. Laat me introduceren: Klaas 'de overvaller' Dijkhoff. Een paar weken terug wist hij ook al naam te maken als de staatssecretaris die Engelse grenswachten van de Border Control binnenhaalt in Hoek van Holland. Geen hek nog zoals in Calais, maar wat niet is kan nog komen. Repressie wordt over het algemeen snel en effectief geïmporteerd. Er vinden al meer controles plaats door onze eigen beulen van de marechaussee en Dijkhoff is er maar wat trots op dat er veel mensen verborgen in vrachtwagens gevonden worden. Ze gaan er letterlijk met honden op af. Afgericht om de geur van het angstzweet van vluchtelingen te herkennen? Chapeau, Dijkhoff!


=Joke Kaviaar= op: 02/07/2015 om: 04:27u [link]


Powered by Greymatter