Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

De Privatisering van ons geld.

De Privatisering van ons geld.


Om een goed begrip te krijgen over de oorzaak van de huidige gigantische mondiale crisis, is het van essentieël belang om een goed begrip te hebben van de "moeder aller problemen".

=RoKra= op: 30/06/2013 om: 15:19u [link]

HORDEUREN OP DE POLITIEKE DUIKBOOT.

2 (5k image)


Iedere keer weer schrik ik mij te pletter over de enorme onwetendheid onder de mensen [vooral bestuurders en onze politici] over zaken die ons direkt beinvloeden in ons dagelijks leven.


=RoKra= op: 25/06/2013 om: 17:59u [link]

De nieuwe ketenen van Fred Teeven

Minder mensen in vreemdelingenbewaring, kondigt Teeven aan. Het klinkt alsof er een kentering in het beleid heeft plaatsgevonden. Neederland wordt humaan, jawel!

Minder mensen in grensgevangenissen. Het is een kwestie van bezuinigen. Maar wat Teeven doet is meer dan alleen bezuinigen. Het is een kwestie van efficientie. De constatering dat uitzetten na langere detentie moeilijker wordt, is de drijfveer voor Teeven, en vooral: het verhullen van de intensieve vervolging van vluchtelingen achter nieuwe schermen van onzichtbare onderdrukking. Dat laatste wordt niet benoemd, zoals gewoonlijk.

meer-straf-voor-criminelepolitici (154k image)

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 24/06/2013 om: 13:41u [link]

The C.I.A - Vs. - Het geweten.

We hebben het allemaal meegekregen de afgelopen week. Edward Snowden een 29 jarige Amerikaan wil niet leven in een maatschappij die in toenemende mate wordt beheerst door afluister en spionage activiteiten. Edward kreeg last van zijn geweten en besloot "een en ander" in de openbaarheid te brengen. Prism blijkt een programma te zijn waar niemand zich tegen kan wapenen in computerland en de USA voert cyberaanvallen uit op China. Dit alles zal slechts het topje blijken te zijn van de bekende ijsberg.
=RoKra= op: 14/06/2013 om: 18:13u [link]

Teruggetreden

2013 is het jaar waarin wij verrast werden [ nou ja, eigenlijk niet ] door het terugtreden van ...en daar gaan we dan .. Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden, Princes van Oranje Nassau, Princes van Lippe-Biesterfeld...of zoiets. Een hele opgave bij: "vul hier Uw volledige naam in"....zie bijlage.


=RoKra= op: 09/06/2013 om: 09:13u [link]

Oud-redacteur Albert Ledder overleden

220px-Hegel (11k image)
Pas nu bereikt mij het bericht dat oud-Vrije-redacteur Albert Ledder op 4 december 2012 onverwacht overleden is.

Waarom Hegel bij dit bericht? Klik hiervoor op meer

=Cornelis Prul= op: 07/06/2013 om: 23:57u [link]

DE KERSEN WORDEN WEER DUUR BETAALD DIT JAAR.

kersen (6k image)


DE KERSEN WORDEN WEER DUUR BETAALD DIT JAAR.

Binnenkort is het weer zover, de kersen liggen weer in de winkel. Voor mij
persoonlijk is dit een feest, want ik ben er gek op. Zo'n 40-45 jaar geleden
klom ik kersenboom in en uit en at mijn buikje rond aan deze verrukkelijke
vruchten.=RoKra= op: 07/06/2013 om: 09:03u [link]

IND directeur Rob van Lint: "Het gaat om de cijfers."

Volgens IND directeur Rob van Lint zijn cijfers datgene wat telt bij de IND. Hij presenteerde onlangs het jaarverslag van de IND over 2012. Uit waardering voor zijn werk kreeg zijn woning een nieuw likje verf. Rob van Lint vertelt.

ind (32k image)

"Wij drukken alles uit in cijfers. Aantallen asielaanvragen. Aantallen afwijzingen. Bij voorkeur benadrukken we het aantal toewijzingen van asielaanvragen. Op die manier wordt een positief beeld geschetst van de IND."

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 05/06/2013 om: 02:12u [link]

Van Rechtsstaat Tot Staat Van Beleg

OmslagBour (34k image)

Het zal ongetwijfeld veiligheidsverhogend zijn om onbewaakte spoorwegovergangen om te bouwen tot bewaakte. Ook een anarchist zal geen moment aarzelen een voorstel daartoe goed te keuren, indien op die manier de veiligheidssituatie bij het spoor verhoogd kan worden. Maar het is niet ten behoeve van dat soort veiligheid, dat er een veiligheidstotem is opgericht. Dat totem dient de bescherming af te dwingen van de belangen van de heersende klasse.

Klik op meer.


=Thom= op: 02/06/2013 om: 11:35u [link]

AUTOBANDIETEN EN MEER

AsAutoB (54k image)

De AS nummer 181/182 is zojuist verschenen. Het themanummer omvat artikelen over de zogeheten ‘Autobandieten’. Het tweede deel betreft het (twintigste) Jaarboek Anarchisme, dat zoals vaker in combinatie met het themanummer van de AS verschijnt.

Klik op meer.


=Thom= op: 01/06/2013 om: 17:44u [link]


Powered by Greymatter