Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

Maandstondetaart voor fascist en sexist Thierry Baudet!

Welkom in de Tweede Kamer, Thierry. Is het huiselijk genoeg voor je? Schemerlampje, oud Hollands vergezicht aan de muur, barokmuziek uit de speakers? Voel je je een beetje geborgen, Thierry?

baudet-vlaamsbelang (21k image)

Ik vraag het maar even. Want Thierry Baudet voelt zich altijd maar ontheemd. In zijn boek Oikofibie noemt hij zijn thuis, zijn land, zijn natiestaat: 'De Oikos'. Een huis, vrij van alles wat maar modern of surrealistisch is, vrij van alles dat vreemd is. En hij is bang. Ja, de grote ideoloog van Het Volk is bang dat de muren van zijn huis zullen vallen door “multiculturisme en open grenzen waardoor elk jaar weer tienduizenden immigranten ons land binnenkomen”. 'Ons land, onze natiestaat' ofwel 'Ons huis'. Ja, Thierry is bang de “sociale samenhang” te verliezen, hij is bang voor nieuwigheid.

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 24/03/2017 om: 19:14u [link] [Geen reactie]

Dieren als propagandamiddel: “Geen nieuw poesje voor Wilders”

Als het geen kinderen zijn die door de dictator op de arm worden genomen om zich het imago van knuffeltiran aan te meten, dan zijn het wel dieren. En zo kwam het dat antifascisten een bezoek van Wilders aan een dierenasiel in Zaandam moesten zien te verhinderen. En dat lukte.

hondenkattendictators3 (175k image)

Ik was al van plan om een protestbord te maken voor de demonstratie met de tekst: “Hitler hield ook van dieren” of “Hitler had ook een hond”. Het mooie van dieren is dat ze niet oordelen. Een dier weet niet wat voor een racistische fascistische tiran en moordenaar je bent. En dus zijn dieren goed te gebruiken om je van je meest lieve kant te laten zien.

klik op 'meer'


=Joke Kaviaar= op: 07/03/2017 om: 23:42u [link] [4 Reacties]

Staat doodsbenauwd voor openbare info over medewerkers DT&V

Dinsdagochtend 7 maart, om 11 uur, wordt de inhoud van deze pagina wegens censuur alsnog verwijderd: DT&V: de mensen.

Gisteren moest de site ‘Stop DT&V! Stop Deportaties!’ gedwongen verhuizen naar een nieuwe url (https://stopdtenv.noblogs.org/), omdat de provider van de oorspronkelijke website een sommatie van landsadvocaat S.M. Kingma (kantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn) kreeg tot het verwijderen van op de site opgenomen gegevens over medewerkers van de Dienst Terugkeer en Vertrek.

=Joke Kaviaar= op: 07/03/2017 om: 00:12u [link] [Geen reactie]

WEBSITE TEGEN DT&V VERHUISD WEGENS CENSUURPOGING

Vanaf maandag 6 maart, verhuist de website https://stopdtenv.nl naar https://stopdtenv.noblogs.org/.
Het e-mail adres info@stopdtenv.nl komt te vervallen. We zijn vanaf heden bereikbaar op stopdtenv@riseup.net.

government-censorship (198k image)

Reden voor deze verhuizing is de zoveelste poging tot censuur op verzet tegen het migratiebeleid van Nederland en Fort Europa. De host van https://stopdtenv.nl, Contrast, ontving afgelopen week een sommatie van landsadvocaat S.M. Kingma van kantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, gevestigd Bezuidenhoutseweg 57, Den Haag. Het ging over de pagina stopdtenv.nl/dtv-de-mensen/ (die nu HIER staat) waarin namen en foto's van medewerkers van de deportatiedienst DT&V opgenomen zijn, sommigen voorzien van facebookpages of twitteraccounts. De informatie is afkomstig van publieke bronnen op het internet.

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 06/03/2017 om: 00:31u [link] [Geen reactie]

Open de poorten van de vrijheid, Milly Witkop (1877-1955), Anarchiste en feministe

WitkopO (47k image)

Boekpresentatie in 'Centrum voor Economische Ongehoorzaamheid', Leuven, 29 maart 2017

Klik op meer.

=Thom= op: 04/03/2017 om: 15:25u [link] [Geen reactie]


Powered by Greymatter