Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

Met tranen doof je het vuur niet, Samsom!

Je zou haast medelijden gaan hebben met de geëmotioneerde Diederik Samsom op het Plein in Den Haag tijdens de demonstratie van vluchtelingen afgelopen woensdag. “Ik heb gehuild voor die 800 kinderen en hun gezinnen!” jammerde hij.De reden voor zijn schreeuw om aandacht? Er werd hem voorgehouden dat het kinderpardon een ruil was voor de strafbaarstelling van illegaliteit. “Klinkt dat zo? Als afkopen?!” klaagt hij verongelijkt.

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 16/03/2013 om: 14:20u [link]

Anarchisme in Nederland

RudolfPoster,jpg (46k image)
Lezingenserie op 1 mei 2013 in Utrecht over het anarchisme in Nederland.

Klik op meer=Thom= op: 11/03/2013 om: 17:44u [link]

Ahmed en de moord door papier

Papier is oppermachtig. Het zwijgt en zegt alles tegelijk. Het spreekt boekdelen en is blanco. Papier bedrukt met het logo van degenen die het papier beheersen, om zo ook mensen te kunnen beheersen. Dat papier is oppermachtig. Niet het papier dat is beschreven met laatste woorden, doordrenkt met tranen, woorden verworden tot vlekken voor wie ze begrijpen wil. Dat papier, dat wordt als vod verworpen.

just-another-number_400px (110k image)

Papier bepaalde het leven van Ahmed. Papier vermoordde Ahmed langzaam, dag voor dag, uur voor uur. Papier liet Ahmed wachten. Papier verstrikte hem in procedures. Papier stapelde zich op. Papier groeide uit tot zware stapels, werd een ondoordringbare muur van dossiers, hield vast de verstikkende stilte, het vacuüm. Zijn stem kwam niet door het papier.

klik op 'meer'

=Joke Kaviaar= op: 05/03/2013 om: 01:25u [link]


Powered by Greymatter