Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/16/2018: "MEDEDELING: Geen doorgang Pinksterlanddagen 2018"

Persbericht alternatieve media

Geen doorgang Pinksterlanddagen 2018 door sluiting kampeerterrein Appelscha
De Pinksterlanddagen 2018 kunnen helaas geen doorgang vinden op het kampeerterrein Tot Vrijheidsbezinning in Appelscha. Het kampeerterrein is gedurende 2018 gesloten. FinanciŽle moeilijkheden liggen hieraan ten grondslag.


Het stichtingsbestuur van de camping heeft dit drastische besluit moeten nemen omdat de exploitatie van het terrein de laatste twee jaar zwaar verliesgevend is geweest. Het vooruitzicht van een derde zwaar verliesgevend jaar liet het bestuur geen andere keus het terrein gedurende dit jaar buiten bedrijf te stellen.

Het bestuur betreurt deze gang van zaken enorm en heeft dit besluit met pijn in het hart moeten nemen, vooral ten aanzien van de kampeerders en bezoekers die wťl trouw aan hun financiŽle verplichtingen hebben voldaan.

Wij hebben de voorbereidingsgroep van de Pinksterlanddagen (die tot de groep niet-betalers behoort) verzocht zelf de bijeenkomst af te gelasten, maar dit heeft zij niet gedaan. Integendeel; zij roept op om met Pinksteren naar Appelscha te komen. Aangezien het terrein momenteel de meest noodzakelijke voorzieningen (gas, licht en water) ontbeert, achten wij deze oproep onverantwoord.

Het bestuur verzoekt eenieder die medewerking aan de Pinksterlanddagen 2018 heeft toegezegd hiervan nota te nemen. Bezoekers worden verzocht thuis te blijven.

Het bestuur zal zich in de loop van dit jaar bezinnen op een doorstart en heropening van het kampeerterrein. Uiteraard kunnen in dat geval de Pinksterlanddagen gewoon weer doorgaan.

Bestuur Stichting Tot Vrijheidsbezinning
stichtingtotvrijheidsbezinning@gmail.com

3 Reacties


Doe es ff normaal gvd

zei: Oof op 20/04/2018 om: 14:09u

Op indymedia is hier een interessante aanvulling op te lezen:

https://www.indymedia.nl/node/43306

Nu weet ik er allemaal nix van, de laatste keer dat ik bij de PL ben geweest was in 2007 ofzo. Maar als ik het nu goed begrijp dan staat er op 18 mei een wedstrijd touwtrekken tussen een bestuur en een voorbereindingsgroep op het programma. Misschien treedt de politie ook op. En je moet zelf water meenemen. Ik ben benieuwd. Misschien kom ik wel. Is het niet om te kamperen dan wel voor het spektakel!

zei: Anarkos op 20/04/2018 om: 16:52u

Zie hier onze toelichting op de situatie in Appelscha rond het kampeerterrein:

https://www.indymedia.nl/node/43337

zei: Bestuur Stg Tot Vrijheidsbezinning op 21/04/2018 om: 21:02u

Wil je ook wat zeggen?
 

Naam:

 

Email:(optioneel)

 

Homepage:

 

Typ hieronder het woord domela in hoofdletters!
Dit is verplicht om spam aanvallen te voorkomen.

 

Commentaar:

Smilies:
smile idioot somber
big grin razz *wink wink* hey baby
boos, grr blozen confused
cool jaja huilen
nadenken oke LOL
slecht help liefde

 


Powered by Greymatter