Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/16/2015: "Rooie Rat failliet"

Bericht van Boekhandel De Rooie Rat, Utrecht:

Na meer dan veertig jaar boekverkoop en fijne gesprekken ziet de Rooie Rat zich helaas gedwongen faillissement aan te vragen. Uiteraard zet het collectief achter de Rooie Rat in op een doorstart. We zijn hard aan het werk om hier eerste korte- en later ook lange-termijnoplossingen voor te vinden.

rooierat (16k image)

meer

Wanneer we concrete plannen hebben zullen we u daar natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Wat in ieder geval vaststaat is dat we eind september onze locatie aan de Oudegracht 65 op zullen moeten geven.

50% korting op alle tweedehands boeken
Zoals één van onze grootste vaderlandse filosofen placht te zeggen: “Elk nadeel heb ze voordeel”. Vanwege het faillissement doet de Rooie Rat al haar tweedehands en antiquaire boeken in de uitverkoop. U krijgt dus op alle boeken uit het antiquariaat 50% kassakorting!

Kom langs
U zou het collectief achter de Rooie Rat een groot plezier doen als u nog eenmaal (of meerdere keren – alles mag!) langs te komen, om onder het genot van een goed boek, een heerlijke kop koffie en een fijn gesprek afscheid te nemen van onze winkellocatie. Maar onthoud: het is geen einde, slechts een pauze in het gesprek.

Tot snel!
Het Rooie Rat collectief.


Powered by Greymatter