Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/14/2014: "Op naar de Schilderswijk! Transvaal!"

Genoeg is genoeg!
Wij, vrijheidslievende en democratische Nederlandse burgers pikken het niet langer dat de 33.000 vredelievende bewoners van Transvaal worden aangekeken op het gedrag van enkele personen. Dus mocht de Gemeente Den Haag het onzalige idee opvatten om daar opnieuw een nazi-meute (Nazi-meute? Ja nazi-meute!) doorheen te willen jagen dan zijn wij daar ook. Samen met de bewoners.

propatria (20k image)

Klik op meer

Wij laten ons mooie land inclusief Transvaal niet gijzelen door extreem-idioten!
"Pro Patria" is een verzameling van de meest walgelijke en ranzige lieden. Logisch dat deze afgelopen zondag uit de Schilderswijk zijn verjaagd. Zo is de voorman van de beweging, Paul Peters in het verleden bijvoorbeeld veroordeeld voor het bekladden en vernielen van een joodse begraafplaats.

Dus als Geert en zijn nazi-kliek van "Pro Patria", met duizend, of "tienduizenden" (zoals Wilders hier met zijn beste Goebbels-stemmetje aankondigt), op 20 september door de Schilderswijk mogen "marcheren", dan staan wij daar ook.

Kan ons niet schelen met hoeveel wij zijn, maar er staan zullen we. Solidair met, en dus zij aan zij met de bewoners van Transvaal!

Hoe verder?
Graag vernemen wij per omgaande het besluit van de gemeente Den Haag om dit soort bendes het niet langer toe te staan om in de Schilderswijk te "marcheren". Mocht dat besluit uitblijven dan zullen wij langs officiŽle weg een tegendemonstratie organiseren.

Wij roepen IEDEREEN met ook maar een greintje fatsoen in zijn of haar donder, op om aan deze demonstratie mee te doen.

ZEG - DIT - VOORT!!!


Initiatief van antikrapulistische website Krapuul

Zie ook
Ravotr


Powered by Greymatter