Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/12/2014: "UPDATE OVER VLUCHTHAVEN EN RECHTSZAAK VRIJDAG"

VRIJDAG 13 JUNI 13:30, RECHTBANK AMSTERDAM, PARNASSUSWEG 220.

De vluchtelingen hebben afgesproken gezamenlijk te lopen vanaf de Vluchthaven. Kom om 12 uur naar de Havenstraat 6 om mee te lopen.

vluchthaven-ontruiming (237k image)

Natuurlijk gaan wij er in principe allemaal van uit dat de rechter in het voordeel van de vluchtelingen oordeelt, want wij zien dit als een sterke zaak en onmenselijk om de mensen weer op straat te zetten. Maar mocht de uitspraak negatief zijn, zou er wel eens heel snel een ontruiming kunnen volgen - zie artikel op AT5 van enige dagen geleden: Gemeente wil razendsnelle ontruiming vluchthaven.

klik op 'meer'

Houd allemaal vrijdag graag Facebook in de gaten - we zullen hier berichten over het verloop van de zaak: http://www.facebook.com/wijzijnhier

Vandaag zijn de tolken geregeld en heeft de advocaat het verweerschrift ingediend. We zijn zo klaar als we kunnen zijn. Intussen is er steeds meer stress bij de bewoners van de Havenstraat, over hun situatie en toekomst. Support is van harte welkom.

Vluchtelingen vroegen door te geven:

'The message of the group is to invite all aspects, supporters, international human right activists, like amnesty, and media to be visible.'

Vrijdag besteedt 'de Ochtend' op Radio 1 aandacht aan het kort geding. 3x 5 minuten live, om 9.15, 10.15 en 11.15

1 Reactie


De rechter is ongetwijfeld een vriend(innet)je van onroerendgoedadvocaat Van der Laan, die weet waarom hij zo'n scheur kan opentrekken.

zei: Prul op 12/06/2014 om: 08:12u


Powered by Greymatter