Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/21/2014: "Logo ontwerpwedstrijd Gentse anarchisten"

De Gentse anarchisten van het Anarchistisch Kollektief hebben een prijsvraag uitgeroepen voor het ontwerpen van een nieuw logo voor hun organisatie.
logowedstrd-flyer (36k image)
De winnaar krijgt een veganistische brunch aangeboden in het Gentse!
Klik op meer voor hun oproep!

Het AK is op zoek naar een nieuw logo. Onze zwarte kat is oud geworden en we willen het beest een rustige oude dag gunnen.

We bedachten dat we de creatie van een nieuw logo gerust kunnen uitbesteden aan wie er ook maar wil ontwerpen voor ons! In plaats van naar een specialist te gaan, geven we iedereen de kans om ons nieuw logo te ontwerpen. Bovendien is er niets beter voor de verspreiding van solidariteit en de bestrijding van de kapitalistische geest dan een beetje goeie ouwe competitie (dit is een mopje, voor de duidelijkheid)!

Heb je zin om in je potlood, inktpot, wasco’s, … te kruipen en iets geestverruimends te tekenen voor ons? Stuur dan voor 1 mei je ontwerp door naar aklogowedstrijd@yahoo.com! Waag je kans en verbeter de wereld!

Degene die ons het meest kan bekoren met een nieuw logo zal door ons getrakteerd worden op een uitgebreide veganistische brunch in het Gentse. Ontbijt op bed om 14u, luxelinzen spread bio-smoothies, zapatistakoffie, … U vraagt, wij voorzien het en doen er nog een hoop bij.

Indien je niet in het Gentse woont, kunnen we het met de post opsturen of een andere regeling treffen. Wat een fantastische reden om te beginnen ontwerpen!

Je hoeft overigens niet te beschikken over zotte photoshop skills om een logo voor ons te creëren. Flats gerust iets simpel in elkaar in paint of iets dergelijks en stuur het ons door, als het ons bevalt, verbeteren we het zelf wel! Geen enkele reden om niet mee te doen, met andere woorden!!!

Vele kusjes en knuffels,

uw favoriete Anarchistisch Kollektief.


Powered by Greymatter