Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/15/2014: "Doorbraak maakt posters van Wilders en zijn internationale vrienden"

De organisatie Doorbraak (www.doorbraak.eu) heeft vier posters gemaakt tegen Geert Wilders en zijn extreem-rechtse vrienden elders in Europa.
leganord (42k image)
Op elk van de posters staat de PVV-leider afgebeeld met een van die vrienden, vergezeld van een kenmerkende uitspraak van die betreffende BFF-er.
Klik op meer.

Meer over hen en over de campagne is te lezen op de bijbehorende website http://www.wildersBFF.nl, ook te bereiken via de QR-code op de posters. Op die website zijn ook de posters te zien.

De A2-posters zijn te bestellen door een mail te sturen naar info@wildersbff.nl en vermeld daarbij hoeveel posters je wil en je adres. Het idee is dat ze overal in het land op muren en achter ramen te zien zullen zijn, zeker in aanloop naar de komende Europese verkiezingen. Aan een tweede reeks WildersBFF-posters wordt gewerkt. Daarop zullen Wilders' klassenvrienden prijken, zijn rijke BFF-ers.

Met de posters wil Doorbraak een bijdrage leveren aan het ondermijnen van de geloofwaardigheid die Wilders helaas nog steeds heeft in de ogen van heel wat mensen. Doorbraak hoopt zo ook iedereen die Wilders niet ziet zitten, te kunnen voorzien van een beetje extra inhoudelijke munitie. Dat is handig voor
bij discussies, bijvoorbeeld op het werk, op school, op de sportclub of in de familie.

En tenslotte bieden we met de posters iedereen de gelegenheid om een kleine bijdrage aan de anti-racistische strijd te leveren: door ze in eigen stad te gaan plakken, of ze op te hangen op het werk of de school, of thuis achter het raam.

Meer informatie?
http://www.bffwilders.nl
http://www.doorbraak.eu/posteractie-tegen-wilders-en-zijn-best-friends-forever-bff-doe-mee/
Of mail: doorbraak@doorbraak.eu of bel 06.41.20.61.67.

1 Reactie


Er loopt heel wat dom volk rond, die deze stickers vooral leuk en grappig vinden. Naast dat men een adres voor bestelling moet opgeven, zou je hen ook naar hun politieke partij keuze moeten vragen. Ik voorspel dat er alleen pvv-ers belangstelling hebben.. groetjes Malou

zei: malou rosa op 12/04/2014 om: 02:20u


Powered by Greymatter