Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/25/2014: "Op pad met Playmobil naar Syrische vluchtelingkampen"

Wieger van boekhandel Rosa uit Groningen is samen met vriendin Margriet bezig met een project om Playmobil in te zamelen voor Syrische kinderen in vluchtelingenkampen in Turkije.De actie begint goed op gang te komen! Lokaal wordt het initiatief door diverse bedrijfjes ondersteund. Het weekblad de Groninger Gezinsbode en de lokale Oog TV gaven al aandacht aan diti\ initiatief.
Klik op meer.Aankomende zomer gaan we naar Syriė voor Op pad met Playmobil. Door de burgeroorlog zijn veel mensen op drift geraakt, ze hebben huis en haard verlaten. Voor de kinderen is er weinig vertier. Op pad met Playmobil wil daar verandering in brengen.

Afgelopen winter waren we Playmobil aan het uitzoeken, om te verkopen op marktplaats. Wat bleek? Het wordt voor een habbekrats aangeboden, niemand wil het hebben! Daar zaten we dan, wat nu? Vrienden gebeld, of ze het gratis wilden hebben - weinig enthousiasme. Wie kunnen we er dan gelukkig mee maken? Het is prachtig spul, zonde om weg te gooien… Eureka! We maken een reis en leveren al het in onbruik geraakte Playmobil af bij vluchtelingenkampen aan de Turks-Syrische grens.

Hier hebben we uw hulp nodig. Heeft u Playmobil voor ons project, of een bijdrage in de reiskosten?
Als u Playmobil wilt doneren, kunt u contact opnemen met dit mailadres
Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen, dan kunt u uw email adres doorgeven, of deze site in de gaten houden.

Een financiėle bijdrage kunt u overmaken op: rekeningnummer 689080964 ten name van M. Stegmeyer of W. van den Bos, onder vermelding van: Op pad met playmobil
IBAN: NL04INGB0689080964


Powered by Greymatter