Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

07/07/2013: "DEN HAAG 27 JULI 2013: MARS VOOR BRADLEY MANNING"

Manning (29k image)

Ontmoetingsplaats: Spuiplein (op loopafstand van het centraal station van Den Haag)
Verzamelen: 13.00 uur
Route van de protestmars: start Spuiplein, lopen richting Amerikaanse ambassade om vervolgens terug te keren op het Spuiplein.


Wat wil men met de mars bereiken? De rechtszaak tegen Bradley Manning is volop aan de gang sinds een aantal weken. Hij wordt onder meer beschuldigd van het helpen van de vijand, terwijl hij alleen oorlogsmisdaden van de Verenigde Staten naar buiten heeft gebracht. Hij heeft dit gedaan zodat wij de ware aard kunnen inzien van de verschrikkelijke oorlogen die de Verenigde Staten voeren, waarbij zij talloze oorlogsmisdaden plegen en de lokale bevolking nogal wat te verduren heeft. De beroemdste video die hij naar buiten had gelekt was de video genaamd ‘Collateral Murder’ (http://blip.tv/wikileaks/collateralmurder-3462906 ).

De organisatoren van de mars hebben een facebook-evenement ( https://www.facebook.com/events/325043020962123/ ) gemaakt speciaal voor deze actie, daar kunt u voor vragen en ideeën terecht als u die heeft. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden op dit evenement. Dit is geen vereiste, omdat iedereen welkom is, maar zo krijgen wij wel een beeld op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.


Powered by Greymatter