Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/25/2013: "HORDEUREN OP DE POLITIEKE DUIKBOOT."

2 (5k image)


Iedere keer weer schrik ik mij te pletter over de enorme onwetendheid onder de mensen [vooral bestuurders en onze politici] over zaken die ons direkt beinvloeden in ons dagelijks leven.


Zo is duidelijk te zien, dat wij in toenemende mate leven onder het juk van: bedrog, leugens, misleiding en manipulatie afkomstig van een kleine groep mensen, die steeds meer macht naar zich toe trekken.
Dat deze mensen vrij spel hebben blijkt wel uit de uitzending van WNL OP ZONDAG [voorheen Eva Jinek op zondag] van 16 juni jl. Laat ik U beschrijven wat in die uitzending gebeurde.
Gepresenteerd wordt dit programma door Charles Groenhuizen. [ voormalig Amerika correspondent van de NOS].


Te gast waren: Emiel Roemer [ SP ], zakenman Ruud Koornstra en nog iemand anders een cabaretier die ik niet kon [zo goed is die].

Onderwerp: de economie, bezuinigen wel of niet, en het vlot trekken van de economie.
Ik ga U niet vertellen over de standpunten van de SP, die zijn duidelijk en ook de standpunten van "rechts" zijn ook bekend.

Tijdens het geneuzel tussen deze twee TOP [pop] bestuurders kwam iets schrikbarends aan het licht.[Het licht ging uit, bij mij tenminste]. Ging het toch werkelijk ineens over onze staatsschuld. Een staatsschuld van € 28.500,- per persoon, tendens oplopend met € 800,- per seconde!!! Gelukkig niet per persoon - stel je voor. "Wij" zijn de 426.000.000.000 gepasseerd. En dit is een wurggreep geworden die [Onze "Judo" Anton nog niet kon] veel rente kost en die oooooiiiiiiiiiiiiiiit eens terug betaald moet worden.
Zegt die Ruud toch plotseling: "Ik heb aan 3 [ DRIE !! ] TOP !! economen de vraag gesteld aan wie wij die schuld toch hebben"? Na even nagedacht te hebben [ men moest dus nadenken - dit is al een indicatie van wat komen gaat ] antwoordden deze TOP !!! economen, DRIE nog wel : "aan elkaar". "Dus is er een simpele oplossing, laten wij alles tegen elkaar wegstrepen".


Zo simpel is het dus. Op een zondag morgen lost Dhr. Koornstra een immens probleem op.
Charles [de TOP journalist] reageerde niet en Emiel [de TOP politicus] reageerde niet, ook de TOP cabaretiër viel geen grap in, en dit was toch wel een gemiste kans. Een "inkoppertje" voor iedere cabaretiër, zou je denken...helaas. Emiel die nog niet zolang geleden nog in iedere kamera-lens keek en mededeelde: WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!! Ja klaar voor WAT??? - Staatsschuld?? - aan wie?? - geen idee!!


Als dit typerend is voor alle politici in Den Haag dan zijn wij "in de aap gelogeerd". Nee...dan zijn wij genaaid en flink.Laten wij het even in de praktijk brengen wat hier werd gezegd.Stel U heeft een Hypotheek en nu realiseert U zich, dat die toch iets te hoog is. U gaat naar een "TOP" adviseur en vraagt hem: "aan wie heb ik eigenlijk die hypotheek van 5 ton"? -- "Nou Ja, ik heb ook een hypotheek van 5 ton en die schuld die hebben wij aan elkaar". "Weet je wat, laten wij die schuld tegen elkaar wegstrepen". Probleem opgelost! HOPPA zo simpel is het leven. Je verwondert je over het feit dat er nog problemen op de wereld zijn.


Is de SP soms een onderdeel van het Simplistisch Verbond of staat SP soms voor Simpele Politici?
Zien ze daar bij de SP het verschil tussen Catweazle en Sinterklaas? Waarschijnlijk niet want ze hebben alle twee een baard.


Dat een staatsschuld een schuld is die de TOP politici van Nederland zijn aangegaan met de Private Bankiers schijnen ze niet te weten. Private Bankiers [ECB - Bank Of England - The FED] die geld scheppen uit het NIETS....EN laat U niet misleiden door de benamingen ,want het zijn Privé personen, zeer machtige bankiers families. Rothschild - Rockefeller - J.P Morgan - Warburg - Schiff om maar een paar te noemen. En van wie je leent, van die ben je een slaaf. En dat is precies datgene wat in het "verborgene" plaats vind. U kunt "rechts" stemmen of "links" uiteindelijk gebeurt datgene dat in overeenstemming is met de plannen van de globalisten, want dat zijn het. In de ergste variant en in de agressiefste vorm.

Hoe kon dit gebeuren? Door de "privatisering" van ons geld. Daar gaat mijn volgende artikel over en tot die tijd zeggen wij: "WIJ ZIJN ER OOK KLAAR VOOR EMIEL! - en nu snel afnokken jullie, stelletje aardappels daar in Den Haag".Powered by Greymatter