Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

06/14/2013: "The C.I.A - Vs. - Het geweten."

We hebben het allemaal meegekregen de afgelopen week. Edward Snowden een 29 jarige Amerikaan wil niet leven in een maatschappij die in toenemende mate wordt beheerst door afluister en spionage activiteiten. Edward kreeg last van zijn geweten en besloot "een en ander" in de openbaarheid te brengen. Prism blijkt een programma te zijn waar niemand zich tegen kan wapenen in computerland en de USA voert cyberaanvallen uit op China. Dit alles zal slechts het topje blijken te zijn van de bekende ijsberg.


Als we eerlijk zijn, bevestigt deze jonge man datgene wat we eigenlijk al jaren weten of op zijn minst al vermoedden. Hoe moet dit nu verder? Uit de geschiedenis van de CIA c.q NSA kunnen wij een en ander afleiden over hoe dit waarschijnlijk gaat aflopen. Wie de geschiedenis kent weet de toekomst.


Laten wij eens 3 voorbeelden uit het verleden onder "de loep nemen".


28 April 1996 verdween Dhr. William Colby. Will was een meneer met een nogal opvallend arbeidsverleden, hij was CIA-direkteur onder Nixon en Ford geweest. Deze ex-directeur had een hobby, nl kano-varen en ging nooit zonder reddingsvest weg, want hij beoefende zijn hobby in de ruige natuur [ een rivier] achter zijn woonhuis. Will weg - Kano weg - reddingsvest lag thuis. Wat raar?...Will was ook een nette man - in de zin van - ordelijkheid, dat is een van de voorwaarden wil je een organistie als de CIA kunnen leiden. In het huis lag nog de helft van zijn maaltijd, er was niet afgewassen, de deur was niet afgesloten en het licht was aan, terwijl hij niet thuis was. Alles wees erop dat William het huis abrupt en snel verlaten had. Allemaal niets voor willem om dit zó te doen.


Nadat in het nieuws kwam dat Will met zijn kano verdwenen was kon een onderzoeksjournalist het niet laten de opmerking te plaatsen: "Och die komt vanzelf weer boven water als iemand de betonblok losknipt van zijn enkels".


Was er dan een aanleiding om zoiets te denken?

Ja die was er.. nl. als je wilt werken voor de CIA dan moet je voldoen aan een bepaald profiel. Een bouwvakker moet sterk zijn. De juffrouw op school moet kinderen leuk vinden... wil je werken voor de CIA, dan moet je je mond kunnen houden en vooral GEEN geweten hebben. Colby had geen geweten, dat was duidelijk toen hij uitspraken deed over "operaties" onder zijn leiding in Vietnam. Hij deelde koel en gedetaileerd mee, hoe tien-duizenden Vietnamezen het leven lieten onder CIA acties, die hij leidde en had hier ook niet veel wroegingen over. Eigenlijk geen enkele. Dit zegt veel over deze kano-vaarder.
Maar, dat zegt ook iets over de praktijken van de CIA en de Amerikaanse Regering. En dat wil men niet. Verder zei hij nog iets over LSD proeven op personen en een geplande moordaanslag op Fidel Castro.


Het was inmiddels mei, toen dhr Colby aanspoelde op het strand in een zijarm van de Potomac-River. Twee keer zo dik - nat en dood. Conclusie: William Colby was gestorven aan een "hartaanval", sloeg over boord en verdronk.
Wie het geloven wil die gelooft het, maar zijn familieleden horen niet tot diegenen.


Nu was er 20 jaar daarvoor nog zo'n gevalletje, John A Paisly. Hij hield ook veel van water, had ook een boot [zeilboot] en was toevallig ook directeur van de CIA geweest. De toevalligheden gaan zich nu in rap tempo opstapelen. Hij verdween ook zomaar, vanuit het niets, ook een lege boot achterlatend. Ook hij "dook " op. Zo dood als een pier natuurlijk ,met hier en daar een "gewichtje" aan zijn lichaam en een gaatje achter zijn oor. Dus een hartaanval kon het deze keer niet zijn geweest. Nee, dat was het ook niet.

Deze keer had een CIA directeur zelfmoord gepleegd. Hij sprong over boord zijn lichaam verzwaard met gewichten en onder het springen schoot hij zich "achter zijn oor" in zijn hoofd. Wie het voor elkaar krijgt, kan zo beginnen in elk circus en veel geld verdienen.

Waarschijnlijk heeft hij ook nog een dubbele salto met schroef gemaakt voordat hij schoot.En dan hebben wij nog het geval James Milam 1984. Ook dood. James woonde in het stadje Alexander - Arkansas , bij Little Rock en daar ligt een CIA basis A-12 genaamd. De bewoners van Alexander ergerden zich al geruime tijd over laag overvliegende vliegtuigen. Over het perceel van A-12 ging het gerucht, dat deze vliegtuigen ladingen "dropten" bij deze basis. Het zou gaan om ladingen drugs.

Nu staat CIA voor "Central Intelligence Agency" en niet voor "Cocaine Importation Agency". Maar sommige activiteiten van de CIA kosten veel geld, zouden ze er een "handeltje" op na houden om de zaakjes te financieren? ...Nou zeg! ....De CIA?

De jonge James trok op een avond de bossen in om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Avontuur in het avonduur zullen we maar zeggen. "Eens effe kijken wat daar allemaal gebeurt".

James werd dood aangetroffen de dag erna en zoals het gaat bij een mysterieus sterfgeval komt er een obductie, uitgevoerd door een patholoog. In dit geval Dr. Malak.

Om het beroep van patholoog te kunnen uitoefenen moet je voldoen aan een bepaald profiel. Een bouwvakker moet.......enfin... ...u weet wel. Een Patholoog moet ten eerste een sterke maag hebben. Ten tweede kennis van het menselijke lichaam. Het indentieteitskaartje hangt met een elastiekje om de grote teen die aan een voet zit en die zit weer aan een been. Van dit alles hebben wij er 2 en dat zit allemaal vast aan een torso.


En ook deze patholoog had deze kennis van zaken. Doodsoorzaak: "maagperforatie door een niet behandelde maagzweer"..... Alstublief een natuurlijke doodsoorzaak!!.

Ware het niet dat in James geval er GÉÉN hoofd op de torso zat. WEG!!! Hou kan dat dan?

Nu weten wij allemaal dat het hart stopt bij het weghalen van iemands hoofd, ware het niet, dat normaal gesproken het hoofd blijft zitten waar het zit als iemands hart stopt. Maar wat had die maag hiermee te maken?? En waar was zijn hoofd??

James had ook een hond en zo kwam de verklaring dat de hond van James het hoofd van zijn baasje had opgegeten. Zonder iets over te laten wel te verstaan.


Twee jaar later verdwenen wederom twee tieners en die werden ook dood aangetroffen. Hadden die twee toch werkelijk marihuana gerookt en toen ze "OUT" gingen gebeurde dit op het spoor. Dus de roes uislapen op de spoorrails want dat ligt zo comfortabel...lekker zo'n ijzer in je nek. De rest kunt u zich wel voorstellen. De familie van die twee konden zich helemaal niets voorstellen, want de jongens rookten niet eens.

Ook waren er getuigen geweest, die allemaal, zonder uitzondering stierven in de jaren daarop. Jonge mensen die zelfmoord pleegden of met de motor verongelukten enz enz. Allemaal toevalligheden en mysteriën en er bleef niet één getuige over.


The CIA heeft hier een naam voor nl. EKIA niet te verwarren met IKEA. En dat staat voor "enemy killed in action" en na 2 uur sleutelen aan een bouwpakketje van Ikea weet je dat ikea staat voor "ik krijg een aanval".


De onderliggende boodschap naar de buitenwereld is meer dan duidelijk. Don't mess with the CIA.

En die boodschap is ook aan Edward Snowden gericht.Moeten mensen dan hun mond houden? Omdat dit systeem zijn ware gezicht laat zien in al zijn brutaliteit? En dit in toenemende mate en in alle aspecten van ons leven.

Ik heb groot respect voor deze jongen en daarom hoop ik dat ik ongelijk krijg en dat hij het er misschien met een levenslange gevangenisstraf vanaf komt, maar dit betwijfel ik ten zeerste.


De officiële verklaring van de Amerikaanse regering dat afluisteren en bespioneren van de "HELE" wereld gerechtvaardigd is, omdat men menigene terroristische aanval heeft weten te onderscheppen, dat mogen we toch wel met hoongelach ontvangen hebben. Die kletsen werkelijk iedere banaan recht. Welke dan? Ze knipperen niet met hun ogen om alles met de nodige bombarie groot in het nieuws te brengen en van aanslagen die gebeurd zijn daarvan "wist" men toch niks? Of toch!!!!!bronvermelding: "Zum schweigen gebracht!" - Andreas von Rétyl - Kopp-verlag.de -
ISBN: 978-3-942016-15-5


mvg.


Powered by Greymatter