Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/24/2012: "Opbouw Pinksterlanddagen 2012 van start gegaan"

Op het kampeerterrein Tot Vrijheidsbezinning in Appelscha zijn de voorbereidingen voor de Pinksterlanddagen 2012 in volle gang.
Pl2012dond3 (36k image)
Ondanks het mooie weer zijn enige tientallen mensen in de weer om het terrein in gereedheid te brengen.
Klik op meer.

De vlaggen langs de oprit staan vrolijk in de wind te wapperen. Tenten zijn opgezet, waaronder de nieuwe kindertent die overigens verdacht veel op de oude lijkt. Vers gemaaid gras geurt alom. De grote zaal is grotendeels ingericht, de caravan bij de entree schoongemaakt en tientallen stoelen zijn versleept naar hun bestemming.

PL2012dond2 (71k image)

Al eerder deze maand werden er twee vrachtwagens met zand gekruid onder en rondom het nieuwe speelrek voor de kinderen. Eerst moest de aarde er natuurlijk uit. Ook werden de geisers van de douches opnieuw geinstalleerd nadat de oude afgelopen winter waren gestolen!
Pl2012meizand (36k image)


Wel hebben we inmiddels een afmelding van filmmaker Franklin Lopez, die elders diende op te treden met zijn film END: CIV. De film zelf zal overigens wel vertoond worden.

Ook de politie is al langs geweest om te vragen of we er klaar voor waren. Inderdaad we zijn er klaar voor! Het weer wordt mooi, het worden ongetwijfeld fantastische Pinksterlanddagen 2012!


Powered by Greymatter