Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/08/2012: "Vrijheid geef je door"

Een video verslag van de lawaaidemo solidariteitstour langs drie detentiecentra op 6 mei 2012.Luister hier naar een opname van mensen in luchtkooi op Schiphol Oost die hun verhaal vertellen,.. totdat de bewaking ze naar binnen stuurt.

Op de website Solitourszijn de opnames van gevoerde telefoongesprekken met mensen binnen geplaatst. De mensen belden ondanks dat hen was verboden contact te maken op straffe van...?

Tell your story, eerste telefoongesprek

Tijdens de soli-tour afgeslopen zondag 6 mei 2012 werd er ook een spandoek meegedragen met de tekst ‘tell your story’ en een groot telefoonnummer er op. Zo kunnen de mensen die in vreemdelingendetentie zitten bellen en hun verhaal vertellen zodat wij dat weer kunnen publiceren en zo een breder publiek te laten horen wat de verhalen zoijn achter de mensen die onschuldig gevangen zitten. Er zullen deze week nog meer telefoongesprekken worden gepubliceerd. Hier onder de eerste.

06-05-2012 Een telefoongesprek met een van de geillegaliseerden uit Kampzeist in Soeterberg. Hij vertelt zijn verhaal en dat van een aantal mede gevangenen. Twee delen:

Deel 1

Deel 2


06-05-2012: Tell your story, verhalen uit de Zaanse bajesboten, drie telefoongesprekken vanuit de bajes-boten in Zaandam.

1. 06-05-2012: Een man belt tijdens de solidariteits-tour van uit de Zaanse bajes-boten. Hij vertelt oa. dat ze tijdens de het lawaaiprotest niet mogen reageren van de bewakers en geen herrie mogen maken.2. 06-05-2012: Man uit Nigeria belt vanaf de Zaanse bajes boten tijdens de solidariteits-tour langs drie detentiecentra in Nederland.3. 06-05-2012: Man belt vanaf de Zaanse bajes-boten tijdens de solidariteits-tour op 6 mei 2012.Help mee de verhalen te verspreiden.

Je kan dit doen door te linken naar onze website of de soundcloud pagina waar de gesprekken worden verzameld. Zo kunnen nog meer mensen de verhalen horen over hoe de situatie is in Nederlandse detentiecentra en krijgen steeds meer geillegaliseerden een gezicht.

http://solitours.wordpress.com
http://soundcloud.com/solitoursPowered by Greymatter