Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

04/22/2012: "‘Euro anarchisten’ houden lezing over Europol"

Op woensdag 25 april as. organiseren anarchisten en autonomen een open lezing over de Europese inlichtingendienst Europol. De lezing zal plaatsvinden op de stoep van het Europol gebouw in Den Haag.
europol_headquarters_the_hague_netherlands (15k image)
Europol in Den Haag
Dezelfde dag houdt Europol een gesloten conferentie over anarchistische bewegingen in de Europese Unie, de zogenoemde ‘Euro anarchisten’.
Klik op meer.

Europol maakte op 15 maart jl. via een woordvoerder bekend dat de conferentie zal gaan plaats vinden. Een conferentie waar inlichtingendiensten van over heel Europa hun repressie methodes uitwisselen. Want zet jij je in voor een andere wereld zonder kapitalisme, dan word je al snel weggezet als terrorist.

De alternatieve lezing zal worden gegeven door een medewerker van het onderzoeksbureau Buro Jansen en Jansen, welke onderzoek doet naar de inlichtingendiensten. Tijdens de lezing zal er worden ingegaan op waar Europol zich mee bezig houdt en de methodes die ze hanteren. De lezing zal om 19:00 aanvangen op de stoep voor het Europol gebouw, Eisenhowerlaan 73 in Den Haag.


Powered by Greymatter