Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

08/31/2011: "Lawaaidemonstratie bij bajesboten in Zaandam"

De Anarchistische Groep Zaanstreek organiseert op donderdag 8 september een lawaaidemonstratie bij de Zaanse bajesboten. Deze zouden op 5 september vetrekken na 5 jaar dienst te hebben gedaan om migranten zonder papieren (illegale vreemdelingen) op te sluiten.
lawaaidemo (56k image)

Aangezien dit dus niet gebeurt wordt er op 8 september actie gevoerd.
Klik op meer.

Op 5 september 2011 zouden de Zaanse bajesboten in de Achtersluispolder moeten vertrekken volgens raadsbesluit en justitie. Na 5 jaar ellende doet de gemeenteraad er graag nog een schep bovenop. Kosten nog moeite worden gespaard om hun eigen wetten en afspraken te verdraaien zodat de termijn van 5 jaar kan worden verlengd. De illusie van de democratie maakt mogelijk dat mensen worden uitgesloten en opgesloten. De gemeente Zaanstad heeft schijt aan de mensenrechten. PvdA politici kiezen altijd voor hun eigen carrière en nooit voor de verworpenen der aarde.

Op donderdag 8 september gaan we de vreemdelingen die gevangen zitten op de bajesboten steunen met lawaai. Afgezonderd van de andere gevangenen zitten er nog steeds twee mensen vast naar aanleiding van de ontruiming van kraakpand Schijnheilig in vreemdelingendetentie zijn gezet. Dat is het nieuwe recept voor arrestanten die hun naam niet zeggen!
Wij eisen de vrijlating van alle gevangenen.

LAWAAIDEMO BAJESBOTEN
8 september 2011
17:30 voorverzamelen op het Plantsoen van het Verzet te Zaandam
(neem een fiets + toeters en bellen mee)


Powered by Greymatter