Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

05/11/2011: "Fanmail van BAM BESMET BEDRIJF"

Op 21 april werd Werkgroep Stop Deportaties aangenaam verrast door fanmail van een aandeelhouder van BAM BESMET BEDRIJF. Aangenaam, omdat het de eerste keer is dat er iemand van BAM reageert op de campagne, en wel op de actie tijdens de aandeelhoudersvergadering, alleen begrijpt hij ons 'niet helemaal'.

BAM_bouwt (140k image)

Welkom in de wereld van Tom Hartman, aandeelhouder van BAM BESMET BEDRIJF!

klik op meer

Klik hier om de gehele mail van aandeelhouder Hartman te lezen.

Enkele citaten:

"Tot nu toe is het Europa niet gelukt haar buitengrenzen effectief te bewaken en alleen die aspirant immigranten toe te laten die naar verwachting een betekenisvolle bijdrage aan onze maatschappij vermogen te bieden. Het is feitelijk dweilen met de kraan open."

"Wat neemt u aan over ons vermogen wonderen te verrichten en aangaande het vermogen van immigranten hier een zinvolle bijdrage aan onze maatschappij te leveren?"


Delen van de e-mail van Hartman zijn gebruikt om de tekst te schrijven voor de actie aan het einde van de fietstocht van 5 mei naar de bouwplaats, waarbij een plakkaat werd onthuld om op bevrijdingsdag de bouw van een zoveelste grensgevangenis te vieren. Zo gebruikten we bijvoorbeeld dit fraaie zinnetje, want zoiets verzin je met geen mogelijkheid zelf:

"Vindt u niet "deep down" dat wij Europeanen / "blanke mensen" (van elke kleur of ras) eigenlijk superieur zijn aan de mensen in Afrika en de Arabische wereld die hier zo graag willen komen wonen?"

Werkgroep Stop Deportaties nodigt van harte mensen zoals Hartman uit om ons te (blijven) mailen met hun superieure standpunten: stopdeportaties@jcschiphol.nl.

Bezoek onze campagne websites en onderneem actie tegen BAM BESMET BEDRIJF!

http://www.bambesmetbedrijf.nl
http://www.jcschiphol.nl

2 Reacties


Deze meneer voert de discussie in ieder geval niet anoniem, zoals velen ter linker- en rechterzijde tegenwoordig doen.
Hij komt met open vizier, en dat getuigt vermoedelijk van een vorm van lef.

Wat niets zegt over de visie die men kan hebben op het door hem geponeerde, dat staat er volledig buiten. Bijvoorbeeld het inferieur of superieur hechten aan de hoeveelheid pigmentkorrels die iemands huid per vierkante cm bezit; of het sowieso denken in superieur en inferieur wat betreft mensen.

zei: Hans Langbroek op 12/05/2011 om: 18:17u

@ Hans

Het is alleen wel de vraag of dit wel zijn echte naam is, het is namelijk een nogal vaag e-mail adres, waarin geen naam staat, waarvandaan dit komt.

WSD heeft ervoor gekozen het e-mail adres van de man evengoed niet te publiceren.

zei: Joke Kaviaar op 16/05/2011 om: 16:27u


Powered by Greymatter