Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/25/2011: "AGA middag over de revoltes in Noord Afrika en het Midden-Oosten"

Op zaterdag 26 maart zal Peter Storm in de Anarchistische Bibliotheek in Amsterdam komen spreken over de huidige revoltes in Noord Afrika en het Midden Oosten.
cairofront2 (14k image)

Storm, oud-trotskist en ex-lid van de Internationale Socialisten, houdt zich al maanden bezig met de opstanden en doet dat tegenwoordig vanuit een anarchistisch perspectief.

Klik op meer.

Voor menigeen vormt het weblog rooieravotr inmiddels een onmisbare aanvulling op het nieuws. Peter Storm schrijft al maanden zeer geÔnformeerd en zeer gepassioneerd over de ontwikkelingen in o.a. TunesiŽ, Egypte, Oman en Bahrein vanuit een anarchistsich perspectief en stukken van zijn hand verschijnenen ook regelmatig op de site van de Doorbraak (doorbraak.eu). De AGA is dan ook erg enthousiast dat hij wil komen spreken in de
anarchistsiche bibliotheek van Amsterdam.

De middag zal gaan over de vragen: wat jaagd de revoluties in Noord Afrika en het Midden-Oosten aan? Wat is hun dynamiek? Hoe werkt en wat betekend de zelforganisatie die binnen de revoluties opduikt? Maar ook: Wat kunnen wij doen om solidariteit te tonen?

We nodigen iedereen die meer wil weten of van gedachten wil wisselen over de huidige situatie in het Midden Oosten en Noord Afrika van harte uit! Neem je vragen en ideeŽn mee en hopelijk onstaat er een levendige discussie! Er zal voor brood en soep gezorgd worden. Tot dan!

Aanvang 16:00

Anarchistsiche Bibliotheek

Eerste Schinkelstraat 14-16

Amsterdam


Powered by Greymatter