Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

03/24/2011: "ME inval bij Fort van Sjakoo in kiem gesmoord"

De ME heeft eergisteren (22 maart) getracht boekhandel Fort van Sjakoo in Amsterdam binnen te vallen
2011-3-22_ME_voor_de_deur_na_lawaaidemo (37k image)
ME voor de deur van het Fort van Sjakoo

De oproerpolitie was op zoek naar de deelnemers van een lawaaidemonstratie die gehouden werd naar aanleiding van een nieuwe ontruimingsronde van kraakpanden in de hoofdstad.

Klik op meer.Een groep lawaaidemonstranten zocht na een rondje door de Stopera te hebben gelopen haar toevlucht tot de plaatselijke alternatieve boekhandel. De politie kwam hiertegen in het geweer en wilde de deelnemers uit de winkel halen. Daarop deed een medewerker van het Fort de deur op slot.

Daarop begon een ME-er tegen de deur te trappen en riep dat de deur open moest. Hem werd te verstaan gegeven dat hij weg moest gaan en dat de deur dicht zou blijven. "Ik ga een bevel tot binnentreding halen", zei de beste man vervolgens. Hij liep weg en keerde terug met een heuse stormram.

Ondertussen hadden zijn collega’s de toegang tot de winkel afgezet. Op het moment dat de ME-er de stormram echt wilde gebruiken, kreeg hij waarschijnlijk instructies om terug te trekken. Plotsklaps draaide hij zich om en droop af met al zijn trawanten. al dan niet in uniform.

Wederom geen inval voor het Fort!

En op deze site site zie je er nog meer foto's.


Powered by Greymatter