Index pagina
Geschiedenis
Ook leuke sites
Zeg het anders priveWij kunnen er helaas ook niets aan doen!
 

 

 

02/10/2011: "Propagandatoernee Israelisch leger in Nederland"

Oproep tot demonstratie tegen het orkest van het IsraŽlische leger in Nederland

terrvlieg (21k image)
Klik op meer
Op 21, 23 en 24 februari geeft de legerband van IsraŽl 'Tzahal' drie concerten in Nederland georganiseerd door de Christen voor IsraŽl, in Barneveld, Dordrecht en Groningen. De Christenen voor IsraŽl noemen hen hun vrienden, vrienden die hun Bijbelse belangen behartigen. De agenda:

Maandag 21 februari in de Veluwehal in Barneveld

Woensdag 23 februari in Theater Oosterpoort in Groningen

Donderdag 24 februari in Theater Kunstmin in Dordrecht

Het IsraŽlische orkest hoort niet in Nederland te zingen maar zich te verantwoorden bij het internationaal gerechtshof !!

Wij kunnen dit niet ongemerkt en zonder protest voorbij laten gaan!

We moeten onze verantwoordelijkheid nemen en tegengeluid laten horen!

Neem je eigen muziek instrument, potten, pannen en fluitjes mee en laat je horen tegen dit optreden van het bezettingsleger.


De optredens starten om 19.30 uur, we verzamelen voor de zaal rond 19.00 uur.


Voor meer informatie kun je mailen.De "vrienden" van IsraŽl (de IsraŽlische soldaten) worden ingezet door de IsraŽlische regering om checkpoints te bemannen, kolonisten op Palestijns grondgebied te beschermen, toe te kijken als olijfbomen worden vernietigd, Palestijnen gevangen te nemen als zij zich verzetten tegen de bezetting van hun land, te helpen bij het vernietigen van huizen die plaats moeten maken voor kolonisten, verjagen of doodschieten van Palestijnen als er een stuk muur gebouwd moet worden, bewaken van de illegaal gebouwde muur op Palestijns grondgebied, voeren van oorlog om nog meer land in te nemen of de bevolking nog meer angst aan te jagen en te doden met de meest moderne wapens.

In 2008-2009 voerde het IsraŽlische leger een bloedige oorlog in Gaza met 1400 slachtoffers waaronder honderden burgerslachtoffers. Gaza werd compleet vernietigd en elk onderzoek naar de proportionaliteit werd afgewezen door Israel. Met zoveel bloed aan hun handen en zoveel schuld aan 60 jaar verwoesting van Palestina ruim 40 jaar bezetting en al die duizenden gedoden en tienduizenden onschuldig opgesloten mensen?


(bijdrage van José van Leeuwen)


Powered by Greymatter